Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ ακολούθησαν τη νεκρική πομπή με αυτοκίνητα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ ακολούθησαν τη νεκρική πομπή με αυτοκίνητα
Φωτογραφία Reuters

Με αυτοκίνητο και όχι με τα πόδια ακολουθούν τη νεκρική πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ τόσο η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, όσο και η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον και η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Γουέστμινστερ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι άφησαν για λίγο τις διαφορές τους στην άκρη και περπάτησαν πλάι πλάι, ακολουθώντας τη νεκρική πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ, μαζί με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όμως, πίσω από το φέρετρο βρίσκονταν μόνο τα μέλη εξ’ αίματος της βασιλικής οικογένειας και όχι οι σύντροφοί τους. Για αυτό η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον και η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, ακολούθησαν με αυτοκίνητα.

Στο ένα αυτοκίνητο βρίσκονταν η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, και η πριγκίπισσα Κέιτ. Στο άλλο βρισκόταν η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με την κόμισσα του Έσσεξ, Σοφία. Αμφότερες Κέιτ και Μέγκαν φορούν μαύρο βέλο μαζί με τα μαύρα ρούχα που φοράει σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, εκτός αυτών που φορούν στρατιωτικές στολές.

Μάλιστα, η δούκισσα του Σάσεξ φοράει ένα σετ από μαργαριταρένια σκουλαρίκια που της δόθηκαν λίγο αφότου παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι το 2018. Της τα είχε δώσει η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ, στη μοναδική κοινή εμφάνιση που έκαναν το 2018.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η Μέγκαν είχε αναφερθεί στο δώρο της βασίλισσας και για τη σημασία που είχε για την ίδια. Η Δούκισσα του Sussex είπε στην Oprah Winfrey ότι ο μονάρχης της είχε χαρίσει μερικά «όμορφα» μαργαριτάρια σκουλαρίκια και ένα ασορτί κολιέ.

«Η βασίλισσα, για παράδειγμα, ήταν πάντα υπέροχη σε μένα. Θέλω να πω, όταν είχαμε την πρώτη κοινή μας εμφάνιση, μου ζήτησε να πάω μαζί της και όταν παίρναμε πρωινό εκείνο το πρωί, μου έκανε το δώρο. Μου άρεσε πολύ η παρέα της», είχε δηλώσει η Μέγκαν Μαρκλ.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις