Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πληρώνει για να γλιτώσει τον πρίγκιπα Άντριου από το σκάνδαλο Έπσταϊν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πληρώνει για να γλιτώσει τον πρίγκιπα Άντριου από το σκάνδαλο Έπσταϊν
Reuters

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει η βασίλισσα Ελισάβετ, ώστε ο γιος της, πρίγκιπας Άντριου να καταφέρει να απαλλαχτεί από το σκάνδαλο Έπσταϊν και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βοηθήσει στην πληρωμή του διακανονισμού, ο οποίος συμφωνήθηκε μεταξύ των δικηγόρων του πρίγκιπα Άντριου και της Βιρτζίνια Ρόμπερτς την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άντριου έχει διαψεύσει τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ότι δηλαδή εξαναγκάστηκε με εντολή του Τζέφρι Έπσταϊν να έχει σεξουαλικές επαφές με τον Δούκα του Γιορκ τρεις φορές.

Πρόσφατα, η Ρόμπερτς, υποστήριξε πως έχασε την πρωτότυπη φωτογραφία με τον πρίγκιπα που αποτελούσε αποδεικτικό στοιχείο.

Παρά τις συνεχόμενες διαψεύσεις του ο πρίγκιπας συμφώνησε την Τρίτη να πληρώσει για εξωδικαστικό διακανονισμό, ώστε η υπόθεση να μη φτάσει στα δικαστήρια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Telegraph, το συνολικό ποσό που θα λάβει το θύμα θα ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία δεν περιέχει επίσημη παραδοχή ευθύνης από τον Άντριου, ή τη συγγνώμη του.

Κατά το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας φέρεται να ομολογεί ότι η Ρόμπερτς, 38 ετών σήμερα, υπήρξε «θύμα κακοποίησης», είχε δεχτεί «άδικες δημόσιες επιθέσεις» και ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να «διαβάλλει τον χαρακτήρα της».

Τέλος σημειώνεται πως οι όροι της συμφωνίας, πάντως, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις