Κόσμος

Η βασίλισσα Ελισάβετ τρολάρει… άγρια τον Ντόναλντ Τραμπ

Πως κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ για τη φύση και την αγάπη της για το περιβάλλον, η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκει τρόπο να αστειευτεί και να… τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ. Κι όμως, υπάρχει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 16 Απριλίου, ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο θα παρουσιάσει στο ITV το ντοκιμαντέρ «Ο Πράσινος Πλανήτης της Βασίλισσας». Και φυσικά περιηγήθηκε στο Μπάκιγχαμ από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ. Και που “χωράει” ο Ντόναλντ Τραμπ, είπατε; Παντού…

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο συνάντησε τη Βασίλισσα Ελισάβετ πριν από πολλούς μήνες. Μαζί περπάτησαν στους κήπους του Μπάκιγχαμ και μίλησαν για τα φυτά, τα δέντρα και όλα όσα αγαπάει και ασχολείται η 91 ετών μονάρχης.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να έδωσε εντολή στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ να κόψει… μαχαίρι τη χρήση πλαστικού αφού είδε το ντοκιμαντέρ Blue Planet II του Ατένμπορο

Με ένα φλοράλ φόρεμα (μάλλον για να… ταιριάζει στο concept) η βασίλισσα υποδέχτηκε τον σερ Ντέβιντ Ατένμπορο στους κήπους του παλατιού. Περπάτησαν ανάμεσα στα δέντρα, του έδειξε ποια έχουν φυτέψει για χάρη των παιδιών της (του πρίγκιπα Καρόλου, της πριγκίπισσας Άννας, του πρίγκιπα Άντριου και του πρίγκιπα Έντουαρντ).

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 16 Απριλίου.

Το ελικόπτερο και ο Τραμπ

Καθώς η βασίλισσα και ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο συζητούν για τη φύση και τα δέντρα, ο ήχος ενός ελικοπτέρου “διακόπτει” τη συζήτησή τους. Και εκεί η Ελισάβετ έδειξε την… αστεία πλευρά της. «Γιατί συνέχεια κάνουν γύρους όταν θέλεις να συζητήσεις; Μοιάζει με τον πρόεδρο Τραμπ ή τον πρόεδρο Ομπάμα», είπε.

queen

Και βρετανικό χιούμορ και… μπηχτή για τους Αμερικανούς. Ιδίως για τον Ντόναλντ Τραμπ. Τον οποίο η Βρετανία ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον φθινόπωρο. Τότε υπολογίζεται ότι θα γίνει η επίσημη επίσκεψή του στο Λονδίνο, η πρώτη απ’ όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Το… αστείο της Ελισάβετ έχει να κάνει με το προεδρικό ελικόπτερο, το οποίο έχει “κατηγορηθεί” πως καταστρέφει το βασιλικό γκαζόν.

queen

Γιατί είναι τόσο πράσινο το Μπάκιγχαμ Ελισάβετ;

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει την απάντηση και για το γεγονός πως οι κήποι του Μπάκιγχαμ είναι τόσο… πράσινοι. «Είμαι πολύ δύσκολη στο να μου κάνουν δώρα», λέει. Αλήθεια είναι πως δεν είναι και εύκολο να κάνεις δώρο σε μια βασίλισσα… «Οπότε, φυσικά, λένε “α, λοιπόν ας της χαρίσουμε ένα φυτό ή ένα δέντρο ή κάτι. Το οποίο είναι πολύ ωραίο».

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σαουδική Αραβία: Νέα επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Ένας νεκρός και 11 τραυματίες
Οι Χούθι της Υεμένης ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις, υποστηρίζοντας ότι το τελευταίο 24ωρο χρησιμοποίησαν βαλλιστικούς πυραύλους, πυραύλους κρουζ και μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)
Κυβερνητικές δυνάμεις, Υεμένη
Ο Νετανιάχου ζητά δίωξη των εμπλεκόμενων στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ «NAZA» για αδικήματα ασφαλείας
«Διηγείται μια ψευδή, παραπλανητική και προκατειλημμένη αφήγηση που δυσφημεί το Κράτος και τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις παγκοσμίως και βλάπτει σοβαρά το κύρος του Ισραήλ» λέει ο Νετανιάχου
Νετανιάχου
Financial Times: Η Ρωσία σχεδιάζει δολοφονίες στην Ευρώπη με στόχο στελέχη αμυντικών εταιρειών
Οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών προειδοποίησαν στελέχη αμυντικών εταιρειών σε όλη την Ευρώπη ότι η Ρωσία εντείνει τις απόπειρες δολοφονίας τους σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των εταίρων της Ουκρανίας
Financial Times: Η Ρωσία σχεδιάζει δολοφονίες στην Ευρώπη με στόχο στελέχη αμυντικών εταιρειών
Η Τουρκία επιταχύνει τις κατασκευές καταφυγίων για προστασία από επιθέσεις: Το σχέδιο για χώρους σε 81 νομούς
Η κατασκευή σύγχρονων καταφυγίων και στις 81 επαρχίες γίνεται για παροχή ασφαλών χώρων για τους πολίτες σε περίπτωση πολέμου, φυσικών καταστροφών ή πυρηνικών διαρροών
Ερντογάν