Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Βασίλισσα” της ομορφιάς παντρεύτηκε αληθινό Βασιλιά και έγινε κανονική Βασίλισσα! – Video

“Βασίλισσα” της ομορφιάς παντρεύτηκε αληθινό Βασιλιά και έγινε κανονική Βασίλισσα! – Video

Από “βασίλισσα” της ομορφιάς, κανονική Βασίλισσα έγινε η 25χρονη Μις Μόσχα Οξάνα Βοεβοντίνα, σε μία είδηση που έρχεται κατευθείαν από τα παραμύθια!

Η Ρωσίδα καλλονή παντρεύτηκε τον 49χρονο Μοχάμεντ τον Ε’ του Κελαντάν στη Μαλαισία, σε μία τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Μπαρβίκα, τόπο κατοικίας της ρωσικής ελίτ.

Ο γαμπρός είναι εκλεγμένος μονάρχης και απέχει από τα βασιλικά καθήκοντά του για ιατρικούς λόγους μέχρι το τέλος του έτους.

Η Οξάνα, τώρα, είναι κόρη ορθοπεδικού χειρουργού (σ.σ. σύμπτωση;!) και απόφοιτος της εμπορικής σχολής του ρωσικού πανεπιστημίου Οικονομικών Πλεχάνοφ.

Ο Βασιλιάς της Μαλαισίας έχει στο ενεργητικό του άλλον έναν γάμο με συμπατριώτισσά του γαλαζοαίματη. Ωστόσο, οι δύο τους χώρισαν το 2008 κι από τότε ο Μοχάμεντ βασίλευε χωρίς σύζυγο, κάτι που συνέβαινε για πρώτη φορά στα χρονικά της ασιατικής χώρας.

Όταν είχε αναδειχθεί Μις Μόσχα το 2015, η βασίλισσα πλέον της Μαλαισίας, υποστήριζε ότι δεν είχε φίλο, επειδή δεν έβρισκε τον ιδανικό άνδρα.

Όσο για τα χόμπι της, σε συνέντευξή της μετά τα καλλιστεία είχε πει ότι την ενδιέφερε η σχεδίαση ρούχων και μαγιό.

Φωτογραφίες, αλλά και ένα σύντομο βίντεο από την τελετή αναρτήθηκαν στο Facebook και δείχνουν την πανέμορφη νύφη με το εντυπωσιακό νυφικό της στο πλευρό του Βασιλιά.

Για να τελεστεί ο γάμος, χρειάστηκε η 25χρονη Οξάνα να ασπαστεί το Ισλάμ, και στις φωτογραφίες της φαίνεται να φοράει χιτζάμπ.

πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις