Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Βέλγιο: 45χρονος «έστησε» την κηδεία του για να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς του

Βέλγιο: 45χρονος «έστησε» την κηδεία του για να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς του

Μια ιδιαίτερη… πλάκα έκανε στους συγγενείς του ένας 45χρονος από το Βέλγιο, αφού οργάνωσε την κηδεία του για να δώσει ένα μάθημα στους συγγενείς του, όπως δήλωσε, επειδή ισχυρίζεται ότι δεν νοιάζονται για εκείνον.

Ο Ντέιβιντ Μπέρτεν από το Βέλγιο ανέβασε το βίντεο από την «κηδεία» του στο Tik Tok, μια… πλάκα στην οποία συμμετείχαν η σύζυγος και οι κόρες του, καθώς ξεκίνησαν το σενάριο με αναρτήσεις στα social media όπου εύχονται «καλό ταξίδι» στον πατέρα τους.

«Καλό σου ταξίδι μπαμπά. Δεν θα σταματήσω να σε σκέφτομαι. Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Ετοιμαζόσουν να γίνεις παππούς και είχες όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε», έγραψε η μία από τις κόρες του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Λιέβη στο Βέλγιο πραγματοποιήθηκε η «κηδεία» και ο 45χρονος εμφανίστηκε μπροστά τους ξαφνικά με ένα ελικόπτερο. Φυσικά, οι συγγενείς ανακουφίστηκαν και έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν.

Δείτε το βίντεο:

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original – Thomas faut

Βέβαια, πολλοί έγραψαν αρνητικά σχόλια στο βίντεο, κάνοντας λόγο για «κακόγουστο αστείο», ωστόσο ο 45χρονος εξήγησε ότι «έχω δει πράγματα από την οικογένειά μου που με στεναχωρούν. Δεν με καλούν πουθενά και σε τίποτα. Κανείς δεν με συναντά. Μεγαλώσαμε χωριστά. Γι’ αυτό ήθελα να τους δώσω ένα μάθημα και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις