Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βέλγιο: Επίθεση με μαχαίρι σε εστιατόριο στην πόλη Moresnet – Τρεις νεκροί και τραυματίες

Βέλγιο: Επίθεση με μαχαίρι σε εστιατόριο στην πόλη Moresnet – Τρεις νεκροί και τραυματίες
πηγή: twitter/@AkPartiNoktaOrg

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε ένα επεισόδιο, σε ένα χωριό του ανατολικού Βελγίου που –σύμφωνα με έναν τοπικό αξιωματούχο– δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, όπως μετέδωσαν βελγικά μέσα ενημέρωσης.

“Συναγερμός” σήμανε στην πόλη Moresnet στο Βέλγιο, κοντά στην Λιέγη μετά από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε μέσα σε εστιατόριο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αρχικά τα διεθνή ΜΜΕ από την επίθεση είναι νεκρή μια γυναίκα, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη. Σύμφωνα με την διεθνή ενημέρωση επίσης υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.

Αργότερα, πάντως, έγινε γνωστό πως οι νεκροί είναι τρεις. Η εφημερίδα La Libre Belgique ανέφερε στον ιστότοπό της ότι τα θύματα είναι δύο γυναίκες καθώς και ο δράστης της επίθεσης. Σύμφωνα με μια άλλη εφημερίδα, τη Le Soir, ο άνδρας αυτός μπήκε σε ένα εστιατόριο στην πόλη Μορεσνέτ-Σαπέλ και μαχαίρωσε μια πρώην συνεργάτιδά του.”Η ενέργεια αυτή δεν ήταν τρομοκρατική” αλλά επρόκειτο για ένα έγκλημα για προσωπικές διαφορές, εξήγησε ο Τιερί Βιμέρ, ο δήμαρχος της γειτονικής πόλης Μπλομπιέρ, στη σελίδα του στο Facebook.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις