Κόσμος

Βέλγιο: Νεκρό βρέφος μέσα σε αυτοκίνητο – Το ξέχασε η μητέρα του και πήγε για δουλειά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγωδία που έχει πολλά κοινά με την υπόθεση του μωρού που ξέχασαν στο αυτοκίνητο στην Άρτα σημειώθηκε στο Σαρλερουά του Βελγίου

Συγκεκριμένα ένα βρέφος έξι μηνών εντοπίστηκε νεκρό στο αυτοκίνητο της μητέρας του, στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Σεν-Ζοζέφ ντε Ζιλί του Βελγίου όπου εργαζόταν η γυναίκα.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο rtl, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει την κόρη του διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν εκεί.

«Ο μπαμπάς, που πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό στο τέλος της ημέρας για να πάρει το παιδί του, ανησύχησε για την απουσία του. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τη μητέρα της μικρής και υπήρξε ένα κενό κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους. Η μητέρα έτρεξε στο πάρκινγκ, στο όχημά της και ανακάλυψε το άψυχο παιδί της», ανέφερε ο εισαγγελέας Βενσάν Φιάσε. Το θύμα πέθανε από υπερθερμία, όπως επισημαίνεται, ενώ δεν αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή αφού τα αίτια του θανάτου του παιδιού είναι σαφέστατα και καταγράφηκαν από τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο.

Η μητέρα δεν κατηγορείται προς το παρόν. Ωστόσο, θα γίνει έρευνα για να διαλευκανθεί τι συνέβη. Τέλος, σημειώνεται ότι το παιδί δεν έφερε σημάδια βίας και ήταν φροντισμένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις για το Ιράν και τους συμμάχους του – «Να κόψουμε κάθε οικονομική γραμμή ζωής που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς»
Ο Σκοτ Μπέσεντ προειδοποίησε τους «διαμεσολαβητές» του Ιράν, να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο και να συναλλάσσονται με την Τεχεράνη
REUTERS 6