Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βέλγιο: Σκότωσε την έγκυο σύζυγo και το πεντάχρονο παιδί της – Ομολόγησε το διπλό έγκλημα

Βέλγιο: Σκότωσε την έγκυο σύζυγo και το πεντάχρονο παιδί της – Ομολόγησε το διπλό έγκλημα
Reuters

Απίστευτο διπλό έγκλημα σε περιοχή της Φλάνδρας στο Βέλγιο. Ένας 33χρονος άνδρας σκότωσε την 28χρονη έγκυο σύζυγό του και ένα πεντάχρονο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο για το διπλό έγκλημα, το ζευγάρι ήταν παντρεμένο και έμενε μαζί εδώ και 6 μήνες. Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL σημειώνει ότι μάρτυρες είπαν πως δεν υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο συζύγων.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου (03.12.2022), ομολογώντας την πράξη του, αναφέρει το RTL. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο πτώματα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ιατροδικαστής.

«Δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για τα αίτια του θανάτου. Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μία έγκυο και το πεντάχρονο παιδί της», ανέφερε η αναπληρώτρια εισαγγελέας, Μπερναντέτ Μπάγιενς.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής σημείωσε ότι δεν θα δοθούν λεπτομέρειες πριν ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο δράστης υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις