Κόσμος

Βερολίνο: Τρεις τραυματίες από επίθεση άνδρα με χειροβομβίδα και μαχαίρι

Η αστυνομία στη Γερμανία ανακοίνωσε πως συνέλαβε έναν 61χρονο άνδρα που τραυμάτισε με χειροβομβίδα και μαχαίρι τρία άτομα στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με τις Αρχές στη Γερμανία ο δράστης πυροδότησε τη χειροβομβίδα στην είσοδο πολυκατοικίας στη συνοικία Ράινικεντορφ στο Βερολίνο, το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο γυναίκες ηλικίας 42 και 48 ετών καθώς και ένας άνδρας 61 ετών.

Στη συνέχεια ο ύποπτος φέρεται να έτρεξε προς τα θύματά του και τραυμάτισε τα δυο από αυτά με μαχαίρι, ενώ και οι 3 άνθρωποι που δέχθηκαν την επίθεση μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο δράστης διέφυγε αρχικά όμως τελικά η αστυνομία τον συνέλαβε σε ένα κοντινό κήπο, ενώ ακόμη ερευνώνται τα κίνητρα της επίθεσης και αν ο δράστης και τα θύματα γνωρίζονταν.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa ο φερόμενος ως δράστης είναι Σέρβος και οι δύο γυναίκες έχουν επίσης σερβική υπηκοότητα, ενώ ο τραυματίας είναι από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαλαισία: 7 νεκροί σε ναυάγιο λέμβου με μετανάστες κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη
Οι μαλαισιανές αρχές έχουν ανασύρει τουλάχιστον επτά σορούς και έχουν διασώσει 13 επιζώντες, μετά την ανατροπή σκάφους που μετέφερε μέρος ομάδας περίπου 300 μεταναστών, πιθανότατα από τη Μιανμάρ
Ναύτης της Μαλαισιανής Υπηρεσίας Θαλάσσιας Επιβολής του Νόμου ελέγχει έναν επιζώντα που διασώθηκε από το πλήρωμα ενός αλιευτικού σκάφους, μετά τη βύθιση ενός σκάφους από το Buthidaung της Μιανμάρ κοντά στα σύνορα Μαλαισίας-Ταϊλάνδης