Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βγάζει 19 χρόνια φωτογραφία στην αγκαλιά του ίδιου Άγιου Βασίλη! (ΦΩΤΟ)

Βγάζει 19 χρόνια φωτογραφία στην αγκαλιά του ίδιου Άγιου Βασίλη! (ΦΩΤΟ)

Ήταν μόλις 3 ετών όταν η McKenzie Doig έβγαλε την πρώτη της φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη της καρδιάς της. Μέχρι και σήμερα ανανεώνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού για την πιο κλασική χριστουγεννιάτικη φωτογραφία!

Ενώ τα περισσότερα παιδιά εγκαταλείπουν την επίσκεψή της στον Άγιο Βασίλη στην εφηβεία της, η 21χρονη McKenzie Doig δεν σταμάτησε ποτέ την ετήσια συνάντησή τους. Όπως φαίνεται δεν έχει και πρόθεση να βάλει τέλος στην παράδοσή τους!

“Το μόνο πράγμα που ήθελε πάντα η μητέρα μου τα Χριστούγεννα ήταν να καθίσω στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη. Στο γυμνάσιο θυμάμαι ότι ντρεπόμουν, αλλά τώρα νομίζω είναι πολύ αστείο”, δήλωσε στο ABC News. Όπως θυμάται η μητέρα της, χρειάστηκαν μερικές δοκιμές μέχρι να αγκαλιάσει την παράδοση η κορούλα της. “Τα πρώτα 2 χρόνια την πήγα σε διάφορα εμπορικά κέντρα, μέχρι που τελικά βρήκε κάτι στον συγκεκριμένο”.

Λίγο έλειψε να διαλυθεί η… σχέση τους όταν ο Άγιος Βασίλης έφυγε από το συγκεκριμένο εμπορικό όπου γνωρίστηκαν για να εργαστεί σε άλλο κατάστημα. “Ευτυχώς βρήκαμε που είχε “μετακομίσει” από έναν φωτογράφο. Μας έδωσε το τηλέφωνό του και έτσι μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του μια φορά τον χρόνο”, σημείωσε η 21χρονη.

Μετά από τόσα χρόνια, το δίδυμο έχει αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό. Ανταλλάσσουν γράμματα και μιλάνε στο τηλέφωνο, με την 21χρονη να μοιράζεται μαζί του τα νέα όταν πέρασε τις εξετάσεις και μπήκε στο κολέγιο Le Moyne. “Ξέρει πολλά για εμένα. Είχαμε αυτή τη σύνδεση όσο μεγάλωνα και κατά μία έννοια με ακολουθεί στη ζωή μου”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε