Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Βγάζει στο σφυρί προσωπικά αντικείμενα της Μαντόνα και την βρίζει κιόλας!

Βγάζει στο σφυρί προσωπικά αντικείμενα της Μαντόνα και την βρίζει κιόλας!

Παλιά ήταν κολλητή της Μαντόνα, τώρα προσπαθεί να βγάλει προσωπικά της πράγματα στο σφυρί. Η Νταρλίν Λατζ στάζει δηλητήριο για την βασίλισσα της ποπ.

Λέει ότι η Μαντόντα, δεν νοιάζεται για τους θαυμαστές της. «Η Μαντόνα δεν απαντάει στα ηλεκτρονικά μηνύματα των θαυμαστών της. Δεν την νοιάζει», δήλωσε η Ντάρλιν Λατζ.

Η Λατζ και η Μαντόνα είχαν «μία μακροχρόνια και εξαιρετικά στενή προσωπική και επαγγελματική σχέση». Αυτό, γράφει ο δικηγόρος της τραγουδίστριας σε κατάθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

«Την εμπιστευόμουν όχι μόνο ως φίλη, αλλά και ως ένα άτομο που με βοηθούσε σε προσωπικά μου θέματα. Ανάμεσά τους η συσκευασία των προσωπικών μου αντικειμένων κατά τις μετακομίσεις μου». Αυτό, λέει η Μαντόνα σε συνοδευτική ένορκη κατάθεση.

Η φιλία των δύο γυναικών κράτησε για περίπου 20 χρόνια και διαλύθηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Εβγαλε πράγματα της “φίλης” της στο σφυρί

Τώρα η Μαντόνα κατάθεσε μήνυση κατά της Λατζ επειδή προσπάθησε να πωλήσει «πολύ προσωπικά αντικείμενα». Μεταξύ αυτών ένα ζευγάρι φορεμένων σατέν εσωρούχων και μία ερωτική επιστολή από τον ράπερ Τούπακ Σακούρ που στάλθηκε στην Μαντόνα το 1995 αλλά ποτέ δεν την διάβασε.

Όταν η Λατζ ρωτήθηκε από τον δικηγόρο της Μαντόνα πώς απέκτησε την επιστολή, αυτή απάντησε ότι «η Μαντόνα δεν χειριζόταν την αλληλογραφία της. Δεν την ένοιαζε».

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι μέχρι το 2008 δεν γνώριζε ότι έχει στην κατοχή της αυτήν την επιστολή και το ανακάλυψε όταν ξεκίνησε να αρχειοθετεί την αλληλογραφία της ποπ σταρ.

Η Μαντόνα έμαθε για την επιστολή όταν η Λατζ την έβαλε σε online δημοπράτηση, το περασμένο καλοκαίρι. Η τιμή εκκίνησης ήταν 100.000 δολάρια, όμως με δικαστική εντολή αποσύρθηκε από τη δημοπρασία τον Ιούλιο μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις