Κόσμος

Βίαιος και ψυχικά διαταραγμένος ο μακελάρης του Ορλάντο

"Είμαι τυχερή που γλίτωσα". Η φράση αυτή της πρώην συζύγου του μακελάρη του Ορλάντο Ομάρ Ματίν μάλλον περικλείει όλα όσα πρέπει να ξέρει κανείς για τον άνθρωπο που σόκαρε τις ΗΠΑ με τη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας μετά την 11η Σεπτεμβρίου και πήρε μαζί του στο θάνατο 50 ανθρώπους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρώην σύζυγος του μακελάρη του Ορλάντο περιγράφει τον Ματίν ως έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο και με βίαιη συμπεριφορά. Η Σιτόρα Γιουσούφι είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε και μετέδωσε το CNN ότι την «έσωσαν» μέλη της οικογένειάς της από τον πρώην σύζυγό της μετά από τέσσερις μήνες ενός ταραχώδους γάμου που κατέληξε σε διαζύγιο.

Σύμφωνα με την Γιουσούφι, ο Ματίν την κακοποιούσε. Εκτίμησε πως ο πρώην σύζυγός της έπασχε από διπολική διαταραχή. «Στην αρχή ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος που νοιαζόταν για την οικογένεια, του άρεσε να αστειεύεται, του άρεσε να περνάει καλά, αλλά έπειτα από μερικούς μήνες που ήμασταν παντρεμένοι είδα την αστάθειά του. Είδα ότι ήταν διπολικός και ότι γινόταν έξαλλος από το τίποτα. Τότε άρχισα να ανησυχώ για την ασφάλειά μου», δήλωσε.

Η Σιτόρα Γιουσούφι, που είπε ότι γνώρισε τον Ματίν μέσω διαδικτύου πριν από επτά χρόνια, δήλωσε πως η κακοποίησή της έγινε τόσο σοβαρή που η οικογένειά της αναγκάστηκε να τη «διασώσει» και περιέγραψε τη νύχτα που εγκατέλειψε όλα τα υπάρχοντά της κι έφυγε από το σπίτι.

«Άρχισε να με κακοποιεί σωματικά, πολύ συχνά, και να μη μου επιτρέπει να μιλάω στην οικογένειά μου, με κρατούσε όμηρο», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε ότι η οικογένειά της «αναγκάστηκε να με πάρει από τα χέρια του». Διευκρίνισε πως έκανε αναφορά στην αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κύπρος: Ισραηλινή εταιρεία αγόρασε ολόκληρο χωριό στην Κύπρο - Έκαναν αίτηση για σπίτια, κατασκήνωση και οινοποιείο στην Τρόζενα
Σκοπός του Ισραηλινού επενδυτή που δηλώνει «ερωτευμένος με το χωριό», είναι να το μετατρέψει σε προορισμό γαλήνης, ηρεμίας και ευεξίας για επισκέπτες, που θα φιλοξενούνται σε εξήντα, πολυτελή δωμάτια
Κύπρος
«Δεν είναι η αρχή ούτε επιδημίας ούτε πανδημίας» καθησυχάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τον χανταϊό
Το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius είναι στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής από τότε που έγινε γνωστό ότι τρεις επιβάτες πέθαναν και ότι η ύποπτη αιτία ήταν ο χανταϊός
Το κρουαζιερόπλοιο Hondius
Financial Times: Η ΕΕ προετοιμάζεται για πιθανές συνομιλίες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θεωρεί πως υπάρχει «προοπτική» η ΕΕ να διαπραγματευθεί με τον Πούτιν και ότι η Ένωση έχει τη στήριξη του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να το πράξει
Βλαντίμιρ Πούτιν