Κόσμος

Βίασαν και στραγγάλισαν 6χρονη – Ανατριχιαστικό βίντεο με τις τελευταίες της στιγμές

Σοβαρά επεισόδια για δεύτερη μέρα στο Πακιστάν μετά τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της 6χρονης Zainab Ansari.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το άψυχο σώμα της Zainab Ansari βρέθηκε σε χωματερή την Τρίτη αρκετές μέρες μετά την εξαφάνισή της. Είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί. Μετά την άγρια δολοφονία διαδηλωτές πυρπόλησαν κυβερνητικό γραφείο κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας ταραχών στην πόλη Kasur.

“Είναι σαν να τέλειωσε ο κόσμος… δεν έχω λόγια” δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας. Η αστυνομία του Kasur αναφέρει πως υπήρξαν 12 παρόμοιες δολοφονίες τα τελευταία δύο χρόνια.

Πέντε από αυτές συνδέονται με έναν ύποπτο που αναζητούν εκατοντάδες αξιωματικοί. Έχουν πάρει DNA από 90 πιθανούς υπόπτους για τη δολοφονία της 6χρονης. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι η Zainab δέχτηκε άγρια επίθεση. Είχε τραυματισμούς στο σώμα και το πρόσωπό της και ένα σπασμένο κόκκαλο στον λαιμό της.

Ο πατέρας της Zainab, Ameen Ansari, δήλωσε στο BBC πως δεν συμφωνεί με τη βία των διαδηλωτών αλλά καταλαβαίνει τον θυμό σε βάρος των αρχών. “Αν η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της θα την είχαν βρει με το που βρήκαν υλικό από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας”.

Οι τοπικοι αξιωματούχοι συναντήθηκαν με την οικογένεια της 6χρονης και υποσχέθηκαν ότι θα συλληφθεί ο δολοφόνος. Οι διαδηλωτές την Πέμπτη πετούσαν πέτρες σε κυβερνητικά κτίρια και πυρπόλησαν αυτοκίνητα και κυβερνητικά κτίρια. Διαμαρτύρονται πως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει τη βία στα παιδιά.

Περίπου 1.000 άνθρωποι ξεχύθηκαν στους δρόμους και πετούσαν πέτρες σε κτίρια της αστυνομίας και πολιτικών. Δύο διαδηλωτές πέθαναν όταν το εξαγριωμένο πλήθος προσπάθησε να καταλάβει την έδρα της τοπικής αστυνομίας και οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ.

https://www.youtube.com/watch?v=4xcCGjRUB8c

Η κυβέρνηση του Punjab προσφέρει 90.000 δολάρια σε όποιον βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον δολοφόνο της Zainab. Προσφέρει επίσης 3 εκατομμύρια ρούπιες στις οικογένειας των διαδηλωτών που σκοτώθηκαν στα επεισόδια της Τετάρτης.

Πηγή: BBC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το γιγάντιο πάντα του Πεκίνου, ο Μενγκ Λαν, εγκαινίασε το νέο του σπίτι τρώγοντας «αραχτός» το αγαπημένο του μπαμπού
Το νέο συγκρότημα του Ζωολογικού Κήπου του Πεκίνου εκτείνεται σε 13.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει τέσσερις εσωτερικούς εκθεσιακούς χώρους, πέντε χώρους φιλοξενίας και πέντε υπαίθριους χώρους άσκησης
O Μενγκ Λαν
Η δραματική φυγάδευση της Μάλια Ομπάμα από τη Νίκαια της Γαλλίας μετά την τρομοκρατική επίθεση: «Φεύγουμε σε 30 λεπτά»
Στις 14 Ιουλίου 2016, Τυνήσιος ισλαμιστής έριξε φορτηγό πάνω στο πλήθος που παρακολουθούσε τους εορτασμούς για την Ημέρα της Βαστίλης σκοτώνοντας 86 ανθρώπους
Η Μάλια Ομπάμα με τους γονείς της Μπαράκ και Μισέλ
Λίντσι Γκράχαμ: Το ταξίδι στο Κίεβο και οι θεωρίες συνωμοσίας για «εξελιγμένη δολοφονία» από τη Ρωσία
Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής πέθανε σε ηλικία 71 ετών - Υπήρξε ένας από τους πιο ένθερμους πολέμιους της Ρωσίας - «Πιστεύω ότι το FBI σπαταλά τον χρόνο του» είπε ο Τραμπ
Λίντσεϊ Γκράχαμ
Απειλές Τραμπ για πλήγματα σε εργοστάσια και γέφυρες στο Ιράν: Κρίσιμη συνεδρίαση για μεγάλη επίθεση
«Την επόμενη εβδομάδα θα πάρουν σειρά οι ηλεκτροπαραγωγικοί σταθμοί» και τη μεθεπόμενη θα «πάρουν σειρά οι γέφυρες» αν οι Ιρανοί «δεν καθίσουν στο τραπέζι να διαπραγματευτούν», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News
Ντόναλντ Τραμπ 5
Με Αλτσχάιμερ διαγνώστηκε ο ηρωικός πιλότος που προσυδάτωσε το αεροπλάνο στον ποταμό Χάντσον και έσωσε 155 ζωές
Η πτήση 1549 της US Airways προσυδατώθηκε στον ποταμό Χάντσον στις 15 Ιανουαρίου 2009, αφού και οι δύο κινητήρες της έπαυσαν να λειτουργούν λόγω σύγκρουσης με ένα σμήνος χηνών
Sully' Sullenberger