Κόσμος

Βιετνάμ: Νεκροί τέσσερις εργάτες από κατάρρευση στοών ανθρακωρυχίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τραγωδία σημειώθηκε στο Βιετνάμ όπου τέσσερις εργάτες έχασαν τη ζωή τους μετά από κατάρρευση στοιών όταν ανθρακωρυχείου στην επαρχία Κουάνγκ Νιν στα βόρεια της χεαςμ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Thanh Nien.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες Σάββατο σε ορυχείο που διαχειρίζεται η εταιρία Vang Danh, μέλος του κρατικού ομίλου Vinacomin. Τα αίτια της κατάρρευσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Τον Μάρτιο σε κατάρρευση που σημειώθηκε σε άλλο ανθρακωρυχείο που διαχειρίζεται η Vang Danh δεν είχαν προκληθεί θύματα.

Η χώρα της νοτιανατολικής Ασίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον άνθρακα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Τη χρονιά που πέρασε, ο όμιλος Vinacomin είχε ανακοινώσει πως τουλάχιστον 17 εργάτες είχαν χάσει τη ζωή τους σε δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε ορυχεία το πρώτο εννεάμηνο του 2022.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανία: Στο μικροσκόπιο ισλαμικό κέντρο για κηρύγματα περί βίας κατά γυναικών και εκτέλεσης ομοφυλοφίλων
Η Charity Commission εξετάζει καταγγελίες για το Hackney Islamic Community Centre στο ανατολικό Λονδίνο - Τι φέρονται να υποστήριξαν ομιλητές σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο
Γιασίν Μούνιε