Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Βίντεο με αυτοθυσία αστυνομικού: Έσωσε μαθήτρια από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε η ίδια

Βίντεο με αυτοθυσία αστυνομικού: Έσωσε μαθήτρια από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε η ίδια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες βίντεο με την απίστευτη διάσωση μιας μικρής μαθήτριας από αστυνομικό την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο. Μάλιστα, η αστυνομικός τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να σώσει την μαθήτρια.

Το περιστατικό που κατέγραψαν σε βίντεο οι κάμερες ασφαλείας συνέβη στην κομητεία Σέσιλ στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομικός Ανέτ Γκουντγίαρ που ρύθμιζε την κυκλοφορία εν μέσω βροχής είδε μια μαθήτρια να πλησιάζει τη διάβαση πεζών.

Η Γκουντγίαρ έκανε σήμα στα αυτοκίνητα να σταματήσουν για να περάσει το παιδί. Ωστόσο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε και κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα κατά πάνω τους.

Η Γκουντγίαρ μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου καταφέρνει να αντιδράσει: Σπρώχνει την μαθήτρια για να μην την χτυπήσει αυτοκίνητο, όμως η ίδια δεν προλαβαίνει.

Στο βίντεο φαίνεται η μικρή μαθήτρια να πλησιάζει την αστυνομικό, που ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα, με την ίδια να της κάνει σήμα να πάει στο πεζοδρόμιο για να είναι ασφαλής. Στο πλευρό της τρέχουν πολίτες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.

Σημειώνεται πως η Γκουντγίαρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς χτύπησε στα πλευρά και στα πόδια, ενώ λίγο αργότερα πήρε εξιτήριο.  

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις