Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Τραμπ… δολοφονεί τον Άγιο Βασίλη μιλώντας στην επτάχρονη!

Τραμπ

Αν κάποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό, θα ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο οποίος ρώτησε ένα επτάρχονο κοριτσάκι αν… ακόμη πιστεύει στον Άγιο Βασίλη και το βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα!

Όπως κάθε χρόνο, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια, δέχθηκαν ερωτήσεις από παιδιά που παρακολουθούσαν το ταξίδι του Άη-Βασίλη, καθώς ο Λευκός Οίκος βρισκόταν σε σύνδεση με το κέντρο της Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής (Norad).

Για δεκαετίες, η Norad παρακολουθεί τις κινήσεις του Άγιου Βασίλη την παραμονή των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο και ο Λευκός Οίκος συμμετέχει στο εορταστικό κλίμα απαντώντας σε τηλεφωνήματα παιδιών που αναρωτιούνται πού ακριβώς βρίσκεται το έλκηθρο με τα δώρα.

Ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ τα έκανε… μούσκεμα! Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, ο αμερικανός πρόεδρος ρώτησε ένα κοριτσάκι μόλις επτά ετών αν ακόμη πιστεύει στον Άγιο Βασίλη!

Η είδηση έγινε viral και νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με το Time, αρχικά πρόκειται για κοριτσάκι κι όχι για αγοράκι όπως αρχικά είχε γραφτεί. Ονομάζεται Collman Lloyd, μένει στην Νότια Καρολίνα και κάλεσε το πρωί της Δευτέρας το Norad για να δει πού βρίσκεται ο… αγαπημένος Άγιος των παιδιών.

Η επτάχρονη και ο… δολοφόνος των Χριστογέννων, Ντόναλντ Τραμπ

Σε συνέντευξη που έδωσε η μικρή στην Post and Courier, είπε πως ο άνδρας που απάντησε το τηλέφωνο την ρώτησε αν θα ήθελε να μιλήσει με τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Τραμπ ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής.

“Τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα;” την ρωτά και η μικρή λέει: “Νομίζω ότι πιθανότατα απλά θα βγάλουμε μερικά μπισκότα και θα κάτσουμε παρέα με τους φίλους μας, αυτό είναι όλο”.

“Πιστεύεις ακόμη στον Άγιο Βασίλη;” την ρωτά αμέσως μετά ο Τραμπ, με την μικρή να απαντά “μάλιστα κύριε”. Κι ο Τραμπ… ρίχνει την βόμβα: “Γιατί στην ηλικία των επτά είσαι στο όριο, έτσι δεν είναι;“.

Η επτάχρονη μοιάζει μάλλον… αμήχανη και λέει ξανά: “Μάλιστα κύριε”, με τον Τραμπ να καταλήγει λέγοντας “λοιπόν, κοίτα να περάσεις καλά”.

Σύμφωνα με το Time, το επτάχρονο κοριτσάκι δεν ήξερε… καν τι σημαίνει η λέξη που χρησιμοποίησε ο Τραμπ (σ.σ. “marginal”) κι αυτό προφανώς εξηγεί την… εμφανέστατη αμηχανία της όταν άκουσε την ερώτηση για τον Άγιο Βασίλη.

Κι αν τις προηγούμενες μέρες είχαμε δει μόνο την συνομιλία με τον… Τραμπ στο ακουστικό, πλέον έχουμε ολοκληρωμένο το βίντεο! Κι αυτό διότι η οικογένεια της μικρής ανέβασε στο YouTube το βίντεο που “τράβηξαν” όσο η κόρη τους μιλούσε με τον Πλανητάρχη.

Δείτε ολόκληρη την συνομιλία

Η επτάχρονη πιστεύει ακόμη!

Σύμφωνα με ο ίδιο Μέσο, το κοριτσάκι, μαζί με την 10χρονη αδελφή της και τον πεντάχρονο αδελφό τους, άφησαν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων μπισκότα με ζάχαρη και σοκολατένιο γάλα για τον Άγιο Βασίλη.

Το επόμενο πρωί τα γλυκά έλειπαν και κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο υπήρχαν δώρα για όλους, με την μικρή να ζει (;) για λίγο ακόμη την μαγεία των Χριστουγέννων…

Πηγή: time.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις