Κόσμος

Βίντεο σοκ: Πετάει την γυναίκα του από το μπαλκόνι

 Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ένας άνδρας από την Κίνα πέταξε την σύζυγό του από το μπαλκόνι επειδή είχε... νεύρα.

 Όπως βλέπετε στο βίντεο ο “νταής” αρπάζει με το “έτσι θέλω” από τα χέρια της συζύγου του το κινητό, την χτυπάει στο πρόσωπο και στην συνέχεια της πετάει το κινητό από το μπαλκόνι.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν του ήταν αρκετά… Την σπρώχνει προς τα κάγκελα και την ρίχνει. Το βίντεο εκεί σταματάει.. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό η γυναίκα έπεσε στον κήπο πάνω σε φυτεμένα λαχανικά και δεν πέθανε.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος αφού η γυναίκα του δεν του υπέβαλλε μήνυση. Μάλιστα, δηλώνει ότι τον έχει συγχωρήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ συστήνει το «Συμβούλιο Ειρήνης»: Εκτός και η Βρετανία με αιχμηρές βολές
Είχε αρχικά επινοηθεί για να επιβλέψει την ανοικοδόμηση της Γάζας. Όμως το σχέδιο του χάρτη του προβλέπει μια πολύ ευρύτερη εντολή και όχι μόνο το ζήτημα του παλαιστινιακού εδάφους
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump σε στιγμιότυπο της ομιλίας του στο 56ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός
Ο Μαρκ Ρούτε συζήτησε με τον Τραμπ «τρόπους για να παραμείνει ασφαλής» η Γροιλανδία: «Είχαμε μια καλή συζήτηση»
Σύμφωνα με τον ίδιο, περαιτέρω συζητήσεις «θα διασφαλίσουν, κυρίως σε ό,τι αφορά τη Γροιλανδία, ότι θα φροντίσουμε πως οι Κινέζοι και οι Ρώσοι δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στη Γροιλανδία»
Μαρκ Ρούτε
Αλαλούμ και γκρίνια με τη «συμφωνία» Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Λέει ψέματα» – «Είναι μια ιδέα» απαντά ο ίδιος
Η βουλευτής Σάσα Φάξε κατήγγειλε ότι οι συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς τη συμμετοχή της Γροιλανδίας, κάνοντας λόγο για «ανύπαρκτες διαπραγματεύσεις»
Γροιλανδία 5