Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίντεο – σοκ: Συμμορία μπούκαρε σε εστιατόριο και έριξε τουλάχιστον 100 σφαίρες – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Βίντεο – σοκ: Συμμορία μπούκαρε σε εστιατόριο και έριξε τουλάχιστον 100 σφαίρες – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες
Φωτογραφία video grab

Σοκάρει το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε την Δευτέρα (8/2) ανάμεσα σε δύο συμμορίες σε εστιατόριο του Μεξικό. Στο σημείο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 100 σφαίρες και κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών σκοτώθηκε ένας από τους δράστες και άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν. 

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail, σημειώθηκε στο εστιατόριο Los Oates στην πόλη Jalisco και οι δύο συμμορίες που εμπλέκονται δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Μέλη μιας συμμορίας ναρκωτικών, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, επιχείρησαν να απαγάγουν μέλος αντίπαλης συμμορίας που βρίσκονταν στο εστιατόριο. 

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εστιατορίου κατέγραψε τη στιγμή που ένας από τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου εισβάλει στο εστιατόριο και ανοίγει πυρ κατά του τραπεζιού στο οποίο κάθονταν το μέλος της αντίπαλης συμμορίας. 

Το βίντεο δείχνει τουλάχιστον δεκαπέντε μέλη να προσπαθούν να αποφύγουν τις σφαίρες που ξεκίνησαν να πέφτουν σαν βροχή μέσα στο εστιατόριο. 

Δείτε το βίντεο:

Το παραλίγο θύμα απαγωγής πάντως φαίνεται πως μέσα στον χαμό που επικράτησε κατάφερε να διαφύγει. 

Σύμφωνα με τις Αρχές, κατά την διάρκεια του αιματηρού περιστατικού τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί που ήταν εκτός υπηρεσίας και στο σημείο εντοπίστηκαν τουλάχιστον 100 σφαίρες. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια σύλληψη, ενώ δεν έχουν ταυτοποιηθεί ούτε τα στοιχεία του νεκρού δράστη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις