Κόσμος

Βλαντιμίρ Πούτιν: Ο κύριος εχθρός της Ρωσίας είναι η φτώχεια

Ο κύριος εχθρός της Ρωσίας είναι η φτώχεια καθώς και τα προβλήματα στην υγεία, στην παιδεία και τις υποδομές τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε στα προβλήματα αυτά που ταλαιπωρούν τη Ρωσία κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους αντιπροέδρους της κυβέρνησης.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι στην συνάντηση που είχε με την μορφή βιντεοδιάσκεψης με τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων του κυβερνώντος κόμματος της «Ενιαίας Ρωσίας», τους είπε ότι μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος (των βουλευτικών εκλογών στην Ρωσία που διεξήχθησαν στις 17-19 Σεπτεμβρίου – σ.σ), άκουσε σε πολλά προεκλογικά γραφεία το μαχητικό σύνθημα «Ζήτω», επισημαίνοντάς τους ότι «είναι αρκετά νωρίς να φωνάζουμε «ζήτω» γιατί ο εχθρός δεν έχει ηττηθεί».

Διευκρίνισε στην συνέχεια ότι θεωρεί πως κύριος εχθρός της Ρωσίας είναι «η φτώχεια που βιώνει ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού, τα άλυτα προβλήματα στο σύστημα ιατρικής περίθαλψης, της παιδείας, στην ανάπτυξη των υποδομών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ευρήματα-σοκ στη μυστική αποθήκη του Επστάιν: Εγχειρίδια για σκλάβες του σεξ, γυμνές φωτογραφίες, δεκάδες πορνογραφικά περιοδικά
Η Telegraph αποκαλύπτει ότι ο καταδικασμένος παιδόφιλος πλήρωσε ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να απομακρύνουν εξοπλισμό από το σπίτι του, στην προσπάθειά του να παρεμποδίσει τις έρευνες
Ο Επστάιν με άτομο άγνωστης ηλικίας στην αγκαλιά του
Χουάν Κάρλος ή αλλιώς «Ελ Πελόν»: Ο πιθανότερος διάδοχος του Ελ Μέντσο στο Μεξικό είναι ο γεννημένος στις ΗΠΑ θετός γιος του
Γεννημένος το 1984 στη Σάντα Άνα της Καλιφόρνιας, διαθέτει αμερικανική και μεξικανική υπηκοότητα. Η μητέρα του είναι η Ροζαλίντα Γκονζάλες Βαλένσια - γνωστή ως «La Jefa»
Ο Χουάν Κάρλος Βαλένθια Γκονζάλες