Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Βανδάλισαν τη βίλα της κόρης του στην Γαλλία για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ρωσία

Ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και δεν είναι λίγοι αυτοί που εναντιώνονται στην Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στην πόλη Biarritz στη Γαλλία, όπου η κόρη του διατηρεί μια υπερπολυτελή βίλα. 

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media κάνει μια φωτογραφία που δείχνει ότι η υπερπολυτελής βίλα της κόρης του προέδρου της Ρωσίας έχει γεμίσει από σημαίες της Ουκρανίας. Το σπίτι στην Biarritz άνηκε στον πρώην σύζυγος της κόρης του Βλαντιμίρ Πούτιν, Κιρίλ Σαμάλοφ, και διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που έχει γίνει viral, άγνωστοι ζωγράφισαν στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού 10 σημαίες της Ουκρανίας με μπλε και κίτρινη μπογιά.

Δείτε την φωτογραφία:

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βίλα της Τικχόνοβα βρίσκεται στο στόχαστρο των διαδηλωτών, καθώς πριν από λίγες ημέρες ένας Γάλλος κατάφερε τη διαρρήξει, να φτάσει στο κεντρικό μπαλκόνι και να υψώσει μια σημαία της Ουκρανίας, μετονομάζοντας την υπερπολυτελή βίλα σε «Villa Ukraine».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις