Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Βόμβα” της Olivia Newton John! “Έχω καρκίνο του μαστού”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

“Η Olivia Newton-John απρόθυμα αναβάλει τις συναυλίες της στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο”, αναφέρει μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της Facebook.

Ο πόνος στην πλάτη που αρχικά την ανάγκασε να αναβάλει το πρώτο μισό της περιοδείας της, αποδείχτηκε πως είναι καρκίνος του μαστού, που παρουσίασε μετάσταση στο ιερό οστό” συνεχίζει η ανακοίνωση, η οποία αναφέρει πως διάσημη καλλιτέχνιδα θα υποβληθεί τόσο σε φυσικές θεραπείες, όσο και σε ακτινοθεραπεία μεταφέροντας κι ένα μήνυμα βεβαιότητας της Olivia Newton-John πως “θα επιστρέψει αργότερα μέσα στη χρονιά, καλύτερα από ποτέ, να γιορτάσει τις εμφανίσεις της”.

“Αποφάσισα για την πορεία των θεραπειών κατόπιν διαβουλεύσεων με τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και την ιατρική ομάδα του κέντρου φροντίδας και έρευνας για τον καρκίνο του μαστού στη Μελβούρνη, της Αυστραλίας” καταλήγει η ανακοίνωση (σ.σ. το συγκεκριμένο κέντρο φέρει το όνομά της).

Δείτε την ανάρτηση

Η 68χρονη πρωταγωνίστρια του θρυλικού Grease διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 1992 και από τότε είναι ακτιβίστρια για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης και η ομάδα της δεν έχουν προβεί σε κάποιο περαιτέρω σχόλιο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες κανονίζουν ήδη τον επαναπρογραμματισμό των συναυλιών τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: yahoo.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε