Κόσμος

Βομβιστής καμικάζι σκόρπισε το θάνατο στο Ιράκ – Τουλάχιστον 11 οι νεκροί

Οδηγός αυτοκινήτου παγιδευμένου με εκρηκτικά σκότωσε τουλάχιστον 11 ανθρώπους και τραυμάτισε 30 σήμερα σε μια πόλη νότια της Βαγδάτης.

Ο δράστης πλησίασε ένα κεντρικό σημείο ελέγχου σε βόρεια είσοδο της πόλης Γιουσιφίγια, 15 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, δήλωσε ένας αστυνομικός που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

«Ο βομβιστής οδήγησε το αυτοκίνητό του στο σημείο ελέγχου και πυροδότησε τα εκρηκτικά εν μέσω άλλων οχημάτων που περίμεναν να περάσουν από έλεγχο» είπε ο αξιωματικός. Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την επίθεση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7,5 εκατ. δολάρια την ημέρα ξοδέυει το Πεντάγωνο για τις επιχειρήσεις εναντίον τζιχαντιστών

Ιράκ: Περισσότεροι από 1,6 εκατ. άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους από την αρχή του χρόνου

Δύο πόλεμοι έτοιμοι να ξεσπάσουν – Φωτιά βάζουν Ουκρανία και Τζιχαντιστές

Νέο σκληρό βίντεο των τζιχαντιστών – Αποκεφαλίζουν Κούρδο μαχητή, απειλούν κι άλλους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πούτιν προσκαλεί δυτικούς πολέμιους της woke ατζέντας να μείνουν στη Ρωσία: Βίζα σε όσους «τιμούν τις παραδοσιακές ρωσικές ηθικές αξίες»
Το «Anti-Woke-Βίζα», όπως λέγεται ανεπίσημα το πρόγραμμα των θεωρήσεων βάσει κοινών αξιών, ξεκίνησε ο πρόεδρος Πούτιν τον Αύγουστο του 2024
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ