Κόσμος

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε δύο πυραύλους Κρουζ από υποβρύχιο

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε δύο πυραύλους Κρουζ από υποβρύχιο, ανακοίνωσε το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, λίγες ώρες πριν την έναρξη των κοινών στρατιωτικών γυμνασίων Νότιας Κορέας και ΗΠΑ.

Η εκτόξευση έγινε στα ανοιχτά της παραλιακής πόλης Σίνπο (ανατολική Βόρεια Κορέα) το πρωί, σύμφωνα με το KCNA.

Ο στρατός της Νότιας Κορέας, που επικαλείται το πρακτορείο Yonhap, ανέφερε από την πλευρά του ότι εντόπισε νέα εκτόξευση πυραύλου από την Βόρεια Κορέα.

Την Πέμπτη, η Πιονγιάνγκ είχε εκτοξεύσει έναν βαλλιστικό πύραυλο μικρού βεληνεκούς προς προς την Κίτρινη Θάλασσα, ανάμεσα στην Κίνα και την κορεατική χερσόνησο, σύμφωνα με τις νοτιοκορεατικές ένοπλες δυνάμεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμερικανός βετεράνος πιλότος αποκαλύπτει πως επιβιώνεις αν πέσει το αεροσκάφος σου: «Να κρυφτείς, να βρεις νερό»
Έχοντας εμπειρία από εμπόλεμες ζώνες, όπως στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, ο ταξίαρχος ε.α. είχε εκπαιδευτεί για το πώς να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση
Μαχητικό F-15