Κόσμος

Βόρεια Κορέα: «Φτηνό τέχνασμα για χάσιμο χρόνου» τα τηλέφωνα του Μπάιντεν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιχείρησαν πρόσφατα να ξεκινήσουν επαφή μέσω πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με τηλεφωνικά μηνύματα, αλλά χαρακτήρισε αυτήν την προσπάθεια «φτηνό τέχνασμα» για να σπαταλήσουν χρόνο, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο KCNA.

Η Πιονγκγιάνγκ δεν θεωρεί αναγκαίο να απαντήσει ξανά σε αυτό το «τέχνασμα για χάσιμο χρόνου» και θα αγνοήσει τις προσπάθειες της Ουάσινγκτον για επαφή μέχρι να εγκαταλείψουν οι ΗΠΑ την εχθρική πολιτική τους, προσθέτει το πρακτορείο.

Click4more: Δεν «βγαίνει» στο τηλέφωνο του Μπάιντεν ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Η Βόρεια Κορέα υποστηρίζει εξάλλου ότι άκουσε μόνο μια «τρελή θεωρία» απειλών και πλήρους αποπυρηνικοποίησης από το «νέο καθεστώς» των ΗΠΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι «συνεχίζει να απειλεί με στρατιωτικές ασκήσεις και κυρώσεις».

Το πρακτορείο τόνισε ότι η Βόρεια Κορέα «θα απαντήσει στην ισχύ με ισχύ και στην καλή θέληση με καλή θέληση».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Λαβρόφ από ΟΗΕ: «Η Ευρώπη κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στην σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κατά την ομιλία του στον ΟΗΕ, στην οποία δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της όσον αφορά την Ουκρανία
Σεργκέι Λαβρόφ
Η «κρυφή» εγγονή του Πούτιν με το επώνυμο Ζελένσκι: Η 8χρονη Έλσα φέρει το επίθετο της μητέρας της και όχι του πατέρα της
Το κορίτσι, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 και φέρεται να είναι παιδί της μικρότερης κόρης του Πούτιν, Κατερίνας Τιχόνοβα και του Ρώσου χορευτή μπαλέτου και σκηνοθέτη Ιγκόρ Ζελένσκι
Βλαντίμιρ Πούτιν