Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: Μία γυναίκα γέννησε σε ηλικία 61 χρόνων και έγινε η γηραιότερη που το κατάφερε στη χώρα της

Μετά από 10 φορές που έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση, μία γυναίκα από τη Βόρεια Μακεδονία κατάφερε να γεννήσει στα 61 της χρόνια και να κρατήσει στα χέρια της αυτό που επιθυμούσε περισσότερο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα μάλιστα έσπασε ρεκόρ καθώς είναι η πρώτη σε όλη τη Βόρεια Μακεδονία που γέννησε σε αυτήν την ηλικία.

Η Βόρεια Μακεδονία δεν επιβάλει κανένα ηλικιακό όριο για τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες μέσω της τεχνητής γονιμοποίησης.

Μαμά και νεογέννητο μωρό πήραν εξιτήριο σήμερα (26.11.2024) από το νοσοκομείο με τον μπαμπά της οικογένειας που είναι σε ηλικία 65 χρόνων να μην μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τον USAID μετά από σχεδόν 60 χρόνια - Ό,τι απομείνει ενσωματώνεται στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Το «τέλος εποχής» για τον USAID μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από 14 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους ευάλωτων ανθρώπων μέχρι το 2030 – και το ένα τρίτο από αυτούς θα είναι παιδιά
USAID
Κακόγουστο αστείο Τραμπ στα εγκαίνια του κέντρου κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz»: «Θα τους μάθουμε πώς να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες»
Το κέντρο κράτησης μεταναστών «Alligator Alcatraz» είναι σε έναν τεράστιο υποτροπικό υγρότοπο, γεμάτο από αλιγάτορες, κροκόδειλους και πύθωνες
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο προσωρινό κέντρο κράτησης μεταναστών «Αλκατράζ των αλιγάτορων» στο Οτσόπι της Φλόριντα
12