Κόσμος

Βουλγαρία: Θετικός στον κορονοϊό ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Βουλγαρία ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της χώρας, Ντιμίταρ Ράντεφ διαγνώστηκε θετικός στον Covid19 και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του.

Όπως μεταδίδεται από τη Βουλγαρία ο Ράντεφ θα αναθέσει ένα μέρος της επιχειρησιακής δουλειάς του σε αναπληρωτές του την περίοδο που θα παραμείνει σε καραντίνα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κεντρική τράπεζα της Βουλγαρίας διευκρινίζεται ότι ο 64χρονος είναι γενικά καλά στην υγεία του.

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε σήμερα 2.569 νέα κρούσματα κορονοϊού το 24ωρο που πέρασε. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό νέων κρουσμάτων που καταγράφονται σε μια ημέρα στη χώρα αυτή, η οποία κλείνει τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα πανεπιστήμια και τα νυχτερινά κέντρα για δύο εβδομάδες στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει την έξαρση της επιδημίας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η δραματική κλήση του Τζόναθαν Άντικ στο 112 μετά την πτώση του ιδρυτή της Mango: «Χρειάζομαι βοήθεια, ο πατέρας μου έπεσε»
Κατά τη συνομιλία του με την Πυροσβεστική της Καταλονίας, επαναλαμβάνει ότι ο πατέρας του έχει πέσει, ενώ επιβεβαιώνει ότι βρισκόταν μαζί του τη στιγμή του περιστατικού
Ο Τζόναθαν Άντικ στο δικαστήριο
Οργή στις Φιλιππίνες για τον πνιγμό δύο φοιτητών – Στο στόχαστρο ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Ταμπ Μπάλντουιν
Τον «καίει» με όσα λέει η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του Έφη Καλογήρου, αλλά και η θετή του κόρη - «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν εκπροσωπεί εμένα ούτε τα παιδιά μου», ήταν τα λόγια της
Ο Ταμπ Μπάλντουιν