Κόσμος

Βραζιλία: 1.987 νεκροί και 34.515 κρούσματα την τελευταία μέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες πέθαναν άλλοι 1.987 ασθενείς κορονοϊού, ενώ επιβεβαιώθηκαν ακόμη 43.515.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στο μεγαλύτερο κράτος της Λατινικής Αμερικής έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 330.193 νεκρούς επί συνόλου 12.953.597 μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα, που πολλοί επιστήμονες θεωρούν υποτιμημένα.

Η Βραζιλία, η οποία πλέον βιώνει τη χειρότερη φάση της πανδημίας, καταγράφει το τελευταίο διάστημα τον υψηλότερο αριθμό θανάτων εξαιτίας του κορονοϊού. σε όλο τον κόσμο σε ημερήσια βάση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ διέταξε να «ανοίξουν οι πύλες της κόλασης» για το Ιράν: Νέα πλήγματα σε ιρανικά λιμάνια – Με πυραύλους στο Κουβέιτ απάντησε η Τεχεράνη
Ο Αμερικανός πρόεδρος ζητά την τιμωρία των Ιρανών για τον θάνατο των Αμερικανών στρατιωτών στην Ιορδανία - Μονάδα αφαλάτωσης νερού και παραγωγής ηλεκτρισμού χτύπησε το Ιράν στο Κουβέιτ
Καπνός σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Κουβέιτ
Μοτζταμπά Χαμενεΐ: «Η υπογραφή Τραμπ δεν έχει καμία αξία – Ο “Μεγάλος Σατανάς” αποκάλυψε ακόμη μία φορά το πραγματικό του πρόσωπο»
«Οι ΗΠΑ πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ιρανικός λαός και ο Άξονας της Αντίστασης έχουν γι' αυτόν μαθήματα που δεν θα ξεχάσει ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων
Μοτζταμπά Χαμενεϊ