Κόσμος

Βραζιλία: 2.371 νεκροί από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν άλλοι 2.371 ασθενείς με κορονοϊό, ενώ επιβεβαιώθηκαν 49.768 κρούσματα.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη λατινοαμερικάνικη χώρα των 212 εκατ. κατοίκων έχει φτάσει ως εδώ τους 459.045 νεκρούς επί συνόλου 16,3 και πλέον εκατομμυρίων μολύνσεων, κατά τα επίσημα δεδομένα, που χαρακτηρίζονται υποτιμημένα από ειδικούς, την ώρα που επιδημιολόγοι εκφράζουν φόβους ότι η χώρα απειλείται από τρίτο κύμα, καθώς πλησιάζει ο χειμώνας του νότιου ημισφαιρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλί Χαμενεΐ: Ποιος ήταν ο «αρχιτέκτονας» του θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν – «Δεύτερος σε εξουσία μετά τον Θεό»
Σπούδασε υπό τον Χομεϊνί στις αρχές της δεκαετίας του 1960, το '70 εντάσσεται στο κίνημα κατά του Σάχη, το 1981 εκλέγεται τρίτος πρόεδρος του Ιράν και από το 1989 κατείχε την απόλυτη εξουσία
Ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ