Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Βραζιλία: 23χρονη βιντεοσκόπησε τη στιγμή που την πυροβόλησε και τη σκότωσε ο φίλος της

Βραζιλία: 23χρονη βιντεοσκόπησε τη στιγμή που την πυροβόλησε και τη σκότωσε ο φίλος της

Μια νεαρή στη Βραζιλία τράβηξε βίντεο τη στιγμή που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον φίλο της, το Σάββατο (4.11.23) ο οποίος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβολήθηκε από έναν άνδρα που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.

Το δραματικό βίντεο δείχνει τον Diego Fonseca, 27 ετών, να στέκεται κοντά σε ένα παράθυρο και να στοχεύει το όπλο στον τη Ielly Alves, 23 ετών, σε μια κατοικία στην κεντρική πόλη Jataí στη Βραζιλία.

Η Alves ακούγεται στο βίντεο να γελάει και να λέει στον Fonseca: «Κάν’ το. Ουάου, νοστιμότατο».

Ο ίδιος πάτησε τη σκανδάλη κι εκείνη έπεσε στο πάτωμα προτού τελειώσει η βιντεοσκόπηση. Ο Fonseca τη μετέφερε εσπευσμένα στο Hospital des Clinicas, όπου πέθανε προτού προλάβουν να την αναλάβουν οι γιατροί.

Δείτε την τρομακτική στιγμή της δολοφονίας της: 

Οι Αρχές κλήθηκαν στην ιατρική μονάδα και πήραν κατάθεση από τον Fonseca, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δύο άτομα έφτασαν κοντά τους με μια μοτοσικλέτα και ότι το ένα από αυτά πυροβόλησε δύο φορές, χτυπώντας την Alves, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ανακριτές παρατήρησαν αντιφάσεις στην κατάθεσή του και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ αργότερα ανακάλυψαν το βίντεο του πυροβολισμού.

Ο Fonseca συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας. Το όπλο του βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από το νοσοκομείο.

Στο ποινικό ιστορικό του είχε μια ληστεία και μια επίθεση σε πρώην φίλη του.

Η μητέρα της Alves είπε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ότι η Fonseca την πλησίασε και της υποσχέθηκε να βρει τους δολοφόνους.

«Έμαθα ότι ήταν στο νοσοκομείο μέσω του Fonseca», είπε η Olesiane Alves. «Στο ιατρικό κέντρο, με αγκάλιασε και μου είπε, «πεθερούλα μου, όποιος της το έκανε αυτό θα πληρώσει».

Είπε ότι οι δυο τους ήταν μαζί έναν χρόνο και επτά μήνες και ότι η κόρη της ήθελε να φύγει από τη αυτήν τη σχέση.

Η Olesiane Alves είπε ότι η κόρη της που της έλεγε λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί ότι θα χώριζε με τη Fonseca επειδή δεν τα πήγαιναν καλά.

Είπε επίσης ότι η κόρη της ετοίμασε ένα γεύμα για τον φίλο της και της είπε: «Μαμά, θα πάω εκεί και θα επιστρέψω σύντομα».

Η Olesiane Alves είπα ακόμη ότι η κόρη της νοσηλεύτηκε πέρυσι σε νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον Fonseca – της έκαναν ράμματα στο χέρι.

Σε ένα άλλο περιστατικό, επίσης το 2022, η Fonseca χτύπησε την κόρη της επειδή τη βρήκε να μιλάει με έναν πρώην φίλο της.

«Υπήρξαν μερικές φορές που μάλωναν κι ερχόταν με μελανιές. Θεωρούσα ότι θα ήταν κακό να παρέμβω, αλλά ήταν δύσκολο», Δεν μου έλεγε πολλά, επειδή ήξερε ότι (ένιωθα) τον πόνο της», είπε η Olesiane Alves.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις