Κόσμος

Βραζιλία: 62.290 νέα κρούσματα κορονοϊού και 1.171 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Οι υγειονομικές αρχές στη Βραζιλία ανακοίνωσαν σήμερα 62.290 νέα, επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς και 1.171 θανάτους από την COVID-19.

Η Βραζιλία έχει καταγράψει περισσότερα από 8 εκατομμύρια κρούσματα του ιού από τότε που άρχισε η πανδημία, πριν από 10 μήνες, με τον επίσημο απολογισμό των θανάτων να ξεπερνά τις 200.000, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Τζέφρι Επστάιν έστειλε στον πρίγκιπα Άντριου 20χρονη για ερωτικό ραντεβού, της πρόσφεραν τσάι και ξενάγηση στο Μπάκιγχαμ» – Η καταγγελία του δικηγόρου της
«Μιλάμε για τουλάχιστον μία γυναίκα που στάλθηκε από τον Τζέφρι Έπσταϊν στον πρίγκιπα Άντριου. Και μετά από μια νύχτα μαζί του, της έκαναν ακόμη και ξενάγηση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ»
Ο πρίγκιπας Άντριου
Αισιόδοξος ο Τραμπ για το Ιράν: «Διαπραγματεύονται σοβαρά, ικανοποιητική μία συμφωνία χωρίς πυρηνικά»
Ιρανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε πως Ουάσινγκτον και Τεχεράνη διαπραγματεύονται για την αποκλιμάκωση της έντασης – Γεμάτη με αμερικανικά πλοία και στρατιώτες η Μέση Ανατολή
Ντόναλντ Τραμπ