Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

Βραζιλία: Bodybuilder ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύντροφό του – Της προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο

Βραζιλία: Bodybuilder ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύντροφό του – Της προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ ΜΠΕ

Έπειτα από μία εβδομάδα μεταξύ ζωής και θανάτου, υπέκυψε τελικά τη Δευτέρα (21.05.2024) στα τραύματά της μια γυναίκα, η οποία γρονθοκοπήθηκε ανελέητα από τον bodybuilder σύντροφό της, στη Βραζιλία.

Η άτυχη γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού, η 31χρονη Marcela de Sousa νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Βραζιλίας έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα από τον ξυλοδαρμό του bodybuilder φίλου της.

Η Marcela de Sousa, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Santa Mônica χωρίς ανταπόκριση στις 10 Μαΐου με τραύματα και στις δύο πλευρές του κεφαλιού της και στη βάση του κρανίου της, καθώς και με κάταγμα κλείδας, οκτώ σπασμένα πλευρά και πολλαπλούς μώλωπες στο σώμα της.

Ο σύντροφός της Igor Porto, ανέφερε αρχικά στο ιατρικό προσωπικό ότι είχε πέσει ενώ καθάριζε στο σπίτι τους, στην πόλη Aparecida de Goiânia.

Το νοσοκομείο είχε αμφιβολίες αναφορικά με την εξήγηση που έδωσε ο Porto, επειδή οι κακώσεις δεν ήταν συμβατές με το υποτιθέμενο ατύχημα και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Η στιγμή που τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Οι αστυνομικοί από τη μεριά τους, επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας την περασμένη εβδομάδα και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν αποκλίσεις αναφορικά με τα όσα έλεγε ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας και τον έθεσαν υπό κράτηση την Παρασκευή (17.05.2024).

Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1, ο Porto αφού πρώτα έκανε μπάνιο την φίλη του, στη συνέχεια την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου άμεσα μπήκε για χειρουργείο και στη συνέχεια στη ΜΕΘ.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς και για τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις