Κόσμος

Βραζιλία: Δεκάδες τραυματίες από φωτιά σε εργοστάσιο με αποκριάτικες στολές

Επτά γυναίκες και τρεις άνδρες, ήταν σε σοβαρή κατάσταση λόγω εισπνοής καπνού και εγκαυμάτων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα εργοστάσιο ρούχων που κατασκεύαζε αποκριάτικες στολές για τους εορτασμούς του Καρναβαλιού στη Βραζιλία έπιασε φωτιά την Τετάρτη (12.02.2025), σύμφωνα με τις τοπικές αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πολλοί άνθρωποι διασώθηκαν βγαίνοντας από τα παράθυρα του εργοστασίου, καθώς οι φλόγες τύλιξαν ολοσχερώς το κτίριο στη συνοικία Ράμος στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. 

Το κρατικό νοσοκομείο Getulio Vargas ανέφερε ότι 10 άτομα, ανάμεσά τους επτά γυναίκες και τρεις άνδρες, ήταν σε σοβαρή κατάσταση εκεί λόγω εισπνοής καπνού και εγκαυμάτων στους αεραγωγούς τους.

«Οκτώ ασθενείς, δυστυχώς, είναι σε σοβαρή κατάσταση, όλοι διασωληνωμένοι με τεχνική υποστήριξη», δήλωσε στους δημοσιογράφους η υπουργός Υγείας Κλαούντια Μέλο, προσθέτοντας ότι άλλοι δύο ήταν σε σταθερή κατάσταση.

brazil factory fire reut

brazil factory fire reut

brazil factory fire reut

Η εταιρεία ρούχων παρήγαγε κοστούμια για τουλάχιστον τρεις «σχολές χορού σάμπα» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι οποίες πρόκειται να παρελάσουν κατά τη διάρκεια των εορτασμού του Καρναβαλιού από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι στην Αλβανία έπειτα από άγρια επίθεση - 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Ο 21χρονος κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε beach bar φέρεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους που είχαν πιαστεί στα χέρια, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα θανατηφόρα χτυπήματα
Αλβανία: Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι έπειτα από άγρια επίθεση – 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
6
Νιαζί Κιζίλγιουρεκ: «Ντράπηκα που είμαι Τουρκοκύπριος» λέει ο πρώην ευρωβουλευτής για τις δολοφονίες Ισαάκ – Σολωμού
«Μετά την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ο Ντενκτάς φιλοξένησε στο προεδρικό του μέγαρο όσους είχαν κουραστεί από το ''κυνήγι'' και τους πρόσφερε λεμονάδα για να δροσιστούν» θυμάται ο Κιζίλγιουρεκ
Ο Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής, Niyazi Kızılyürek