Κόσμος

Βραζιλία: Έφηβος δολοφονήθηκε βγαίνοντας από το σχολείο του – Ενέδρα από πρώην συμμαθητή του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας έφηβος έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν ένας συνομήλικός τους τούς έστησε ενέδρα έξω από το σχολείο που φοιτούν στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο έφηβος δολοφονήθηκε σε επίθεση με μαχαίρι που διέπραξε συνομήλικός τους στην έξοδο του σχολείου τους στην πολιτεία Μίνας Ζεράις της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και δημοσιεύματα στον Τύπο.

«Έφηβος, πρώην μαθητής του σχολείου, μαχαίρωσε τέσσερις εφήβους. Κινητοποιήθηκε η χωροφυλακή. Όταν έφθασε επιτόπου, ο ύποπτος είχε ήδη ακινητοποιηθεί από ενηλίκους», δήλωσε ο Φλάβιου Σαντσιάγκου, εκπρόσωπος της χωροφυλακής της Μίνας Ζεράις, σύμφωνα με την εφημερίδα Folha de São Paulo.

Η τραγωδία εκτυλίχτηκε χθες μετά το μεσημέρι, καθώς μαθητές έφευγαν από το τεχνικό σχολείο Ντομ Μπόσκου, στην Πόσους ντε Κάλντας, στο νότιο τμήμα της πολιτείας, διευκρίνισαν βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Το θύμα ήταν 15 ετών, διευκρίνισε η Φόλια.

Πρόκειται για την τέταρτη επίθεση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα το 2023 στη Βραζιλία, όπου μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης δηλώνει συγκλονισμένο από τα επεισόδια αυτής της φύσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 όροι «φωτιά» του Ιράν στις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ - «Ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω, είτε σε πόλεμο είτε σε διαπραγματεύσεις»
«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν» προειδοποιεί ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ
Εμπορικά πλοία καθηλωμένα στα Στενά του Ορμούζ 12
CNN: Διπλωματική έξοδο των ΗΠΑ από τον πόλεμο με το Ιράν ζητά ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ
Ο πόλεμος έχει φτάσει σε σημείο όπου πολλοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας του Τραμπ συμφωνούν με τον στρατηγό Κέιν ότι «η αεροπορική ισχύς έχει τα όριά της»
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Νταν Κέιν
Άντι Μπέρναμ: Δάκρυσε για τον πατέρα του που έχει Αλτσχάιμερ – «Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είμαι πρωθυπουργός»
Ο Βρετανός πρωθυπουργός διηγήθηκε τα όσα συνέβησαν στον οίκο ευγηρίας που μένει ο πατέρας του όταν ο ίδιος πήγε για πρώτη φορά στην Ντάουνινγκ Στριτ
Prime Minister Andy Burnham speaking during a visit to a family centre in Sheffield, South Yorkshire, for the launch of the biggest transfer of power from Westminster in a generation, which will allow English mayors to keep a share of the taxes collected in their area, giving communities greater control over the decisions that shape jobs, transport, housing and public services. July 31, 2026. Annabel Lee-Ellis/Pool via REUTERS