Κόσμος

Βραζιλία: Ένοπλος εισέβαλε σε εκκλησία κι έσπειρε τον θάνατο πριν αυτοκτονήσει

Θρήνος στη Βραζιλία για τον θάνατο 4 πιστών την ώρα της λειτουργίας - Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη και αυτόχειρα.

Ένας ένοπλος εισήλθε σε καθεδρικό ναό στην πόλη Καμπίνας στη Βραζιλία, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους την ώρα της Θείας Λειτουργίας πριν ανέβει στην Αγία Τράπεζα, στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει, ανέφεραν αξιωματούχοι των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Τέσσερις ηλικιωμένοι τραυματίστηκαν σοβαρά από τα πυρά του δράστη, που εξαπέλυσε με δύο όπλα την επίθεση στο εκκλησίασμα.

“Ήταν τρομακτικό”, δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Αλεξάντερ Μορέας στο τηλεοπτικό δίκτυο GloboNews.

Ακόμη τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καμπίνας, μια βιομηχανική πόλη 100 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.

Πυροσβεστικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν στο σημείο ανέφεραν ότι δεν αναγνώρισαν την ταυτότητα του δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Στρατηγικές αντιπροσωπείες για ένα ραντεβού με πολλαπλά διακυβεύματα
Διπλωματία, οικονομία, άμυνα και διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία: οι δύο πρόεδροι φτάνουν με ομάδες υψηλού επιπέδου, καθώς η έκβαση της συνόδου μπορεί να αναδιαμορφώσει τις γεωπολιτικές ισορροπίες
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
2