Κόσμος

Βραζιλία: Καμία βελτίωση! Άλλοι 1.233 άνθρωποι νεκροί από κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι θάνατοι από κορονοϊό στην Βραζιλία, αφού το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν άλλοι 1.233, και 39.924 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα. 

Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας ως εδώ έφθασε έτσι τους 75.366 νεκρούς επί συνόλου 1.996.748 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας στη Βραζιλία θεωρεί τα δεδομένα που ανακοινώνει η κυβέρνηση υποτιμημένα σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με την πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικό βίντεο από τον σεισμό στην Ιαπωνία: Γιατροί προστατεύουν με τα σώματά τους ασθενή την ώρα του χειρουργείου
Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την ψυχραιμία της ιατρικής ομάδας μέσα στο χειρουργείο την ώρα της ισχυρής σεισμικής δόνησης στην επαρχία Κουμαμότο
Η στιγμή του σεισμού στην Ιαπωνία