Κόσμος

Βραζιλία: Καμία βελτίωση! Άλλοι 1.233 άνθρωποι νεκροί από κορονοϊό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι θάνατοι από κορονοϊό στην Βραζιλία, αφού το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν άλλοι 1.233, και 39.924 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα. 

Ο συνολικός απολογισμός της πανδημίας ως εδώ έφθασε έτσι τους 75.366 νεκρούς επί συνόλου 1.996.748 ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας στη Βραζιλία θεωρεί τα δεδομένα που ανακοινώνει η κυβέρνηση υποτιμημένα σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με την πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
IDF: «Ο ιρανικοί πύραυλοι δεν προορίζονταν να χτυπήσουν το Ισραήλ» – «Εντός της ζώνης άμεσης απειλής Βερολίνο, Παρίσι και Ρώμη»
Σε περίπου μία εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του Πάσχα, της γιορτής της ελευθερίας, θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για την ελευθερία και το μέλλον μας» λέει ο Αρχηγός του IDF, Εγιάλ Ζαμίρ
IDF
Συγκλονιστικό βίντεο από πυραυλικές επιθέσεις στην Τεχεράνη - Ιρανή προσεύχεται στον Αλλάχ λίγο πριν πέσει νεκρή
Στα πλάνα η γυναίκα ακούγεται να ζητά βοήθεια από τον Αλλάχ, και δευτερόλεπτα αργότερα ένας δεύτερος πύραυλος σκάει ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο
Ιράν