Κόσμος

Βραζιλία: Πάνω από 100.000 οι νεκροί από κορονοϊό

O απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού στη Βραζιλία ξεπέρασε τους 100.000 νεκρούς, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία δημοσιοποίησε χθες Σάββατο το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Με 100.477 νεκρούς (905 τις τελευταίες 24 ώρες) και 3.012.412 κρούσματα μόλυνσης η γιγαντιαία χώρα των 212 εκατομμυρίων κατοίκων παραμένει αυτή που υφίσταται το δεύτερο βαρύτερο πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας στον πλανήτη, πίσω μόνο από τις ΗΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν θα δικαστεί ο 35χρονος που δολοφόνησε την 23χρονη Ουκρανή σε τρένο στη Βόρεια Καρολίνα - Κρίθηκε ψυχικά ανίκανος, είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια
Ο άνδρας παραμένει υπό ομοσπονδιακή κράτηση, ενώ η δίκη για την κατηγορία του φόνου σε επίπεδο πολιτείας έχει προς το παρόν «παγώσει»
Η στιγμή της δολοφονίας της 23χρονης Ουκρανής
6
Τραμπ: «Γεμίζουμε τα πολεμικά πλοία με τα ισχυρότερα όπλα» – Νέες απειλές προς το Ιράν αν ναυαγήσουν οι συνομιλίες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποιεί με νέες επιθέσεις εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις στο Πακιστάν, ενώ το Ιράν καλείται να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου και να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
Ντόναλντ Τραμπ