Κόσμος

Βραζιλία: Σχεδόν 60.000 κρούσματα κορονοϊού και 1.330 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 59.602 κρούσματα του κορονοϊού ενώ παράλληλα ακόμη 1.330 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν.

Η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει καταγράψει επίσημα 234.850 θανάτους επί συνόλου 9,7 εκατομμυρίων και πλέον μολύνσεων αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κορονοϊού στην επικράτειά της.

Αυτός είναι ο δεύτερος βαρύτερος απολογισμός θυμάτων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν στις ΗΠΑ, και ο τρίτος υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων, έπειτα από αυτούς στις ΗΠΑ και στην Ινδία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Στην αντεπίθεση ο Έντι Ράμα για τις διαδηλώσεις για το τουριστικό σχέδιο του Κούσνερ – «Αν δεν ήταν ο Τζάρεντ, δεν θα τους ένοιαζε καθόλου»
Σε συνέντευξή του στο Politico ο Αλβανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε τις αντιδράσεις «πολιτικά υποκινούμενη εκστρατεία από επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ»
Διαδηλώσεις στην Αλβανία
Ένας νεκρός και 5 τραυματίες μετά από επίθεση στο Ισραήλ με πυροβόλο όπλο - «Εξουδετερώθηκαν» οι δύο δράστες
Ισραηλινά μέσα χαρακτηρίζουν την επίθεση ως τρομοκρατικό χτύπημα - Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας - Οι κάτοικοι της πόλης έχουν λάβει εντολή να παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους
Ισραήλ: Ένας νεκρός και 5 τραυματίες μετά από επίθεση με πυροβόλο όπλο – «Εξουδετερώθηκαν» οι δύο δράστες