Κόσμος

Βραζιλία: Σχεδόν 60.000 κρούσματα κορονοϊού και 1.330 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 59.602 κρούσματα του κορονοϊού ενώ παράλληλα ακόμη 1.330 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν.

Η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει καταγράψει επίσημα 234.850 θανάτους επί συνόλου 9,7 εκατομμυρίων και πλέον μολύνσεων αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κορονοϊού στην επικράτειά της.

Αυτός είναι ο δεύτερος βαρύτερος απολογισμός θυμάτων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν στις ΗΠΑ, και ο τρίτος υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων, έπειτα από αυτούς στις ΗΠΑ και στην Ινδία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση στο Δείπνο των Ανταποκριτών: «Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έπεφτα με το καινούργιο μου σμόκιν στο βρώμικο πάτωμα» είπε ο άνδρας που συνέχιζε να τρώει
Ο άνδρας εξήγησε γιατί δεν σκέφτηκε να πέσει στο πάτωμα μετά τους πυροβολισμούς στο Δείπνο των Ανταποκριτών
Ατάραχος άνδρας συνέχιζε να τρώει εν μέσω πυροβολισμών στο δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου