Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Βραζιλία: Τουλάχιστον 25 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στην πολιτεία Μπαΐα

Βραζιλία: Τουλάχιστον 25 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στην πολιτεία Μπαΐα
Twitter

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στη Βραζιλία. Όπως ανακοίνωσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην πολιτεία Μπαΐα, συγκρούστηκε λεωφορείο με φορτηγό με τραγικό απολογισμό.

Σύμφωνα με τις αρχές της πολιτείας Μπαΐα στη Βραζιλία «στρατιωτικοί πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν μετά από ενημέρωση για ένα τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε αποτέλεσμα 25 νεκρούς και συνέβη στον αυτοκινητόδρομο BR 324, κοντά στην πόλη Γκαβιάο». Το τροχαίο συνέβη περίπου 250 χιλιόμετρα από το Σαλβαδόρ, την πρωτεύουσα της πολιτείας Μπαΐα.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν επίσης στο δυστύχημα, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Οι σοροί των νεκρών παραδόθηκαν στις αρμόδιες αρχές για ταυτοποίηση.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Η καμπίνα του φορτηγού, που μετέφερε μάνγκο, παραμορφώθηκε εντελώς από τη σύγκρουση, σύμφωνα με εικόνες που δημοσιεύθηκαν από τον τοπικό Τύπο.

 

Το δημαρχείο της Γιακομπίνα, μια πόλη που βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το δυστύχημα, κήρυξε από τις 8 Ιανουαρίου τριήμερο πένθος και ετοιμάζει «αγρυπνία» για τα θύματα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις