Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βρετανία: Άφαντος παρά το ανθρωποκυνηγητό ο 35χρονος που περιέλουσε με καυστικό υγρό μητέρα με τα δύο της παιδιά

Βρετανία: Άφαντος παρά το ανθρωποκυνηγητό ο 35χρονος που περιέλουσε με καυστικό υγρό μητέρα με τα δύο της παιδιά
Twitter

Τα ίχνη του Abdul Ezedi, 35 ετών, αναζητούν οι αρχές στη Βρετανία, ο οποίος επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μία μητέρα και τις δύο κόρες της, 3 και 8 χρόνων αντίστοιχα, στο νότιο Λονδίνο. Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος είχσε καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση το 2018.

Σύμφωνα με το bbc.com, ο Abdul Ezedi, που περιέλουσε με καυστικό υγρό μία μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά της στο νότιο Λονδίνο, καταδικάστηκε για σεξουαλικό αδίκημα το 2018 και αργότερα τού χορηγήθηκε άσυλο.

Για την επίθεση με καυστικό υγρό η αστυνομία αναζητά τον 35χρονο Abdul Shakoor Ezedi, ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά στο βόρειο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να μην πλησιάσουν τον Ezedi και να καλέσουν το 999.

Την ίδια στιγμή, η 31χρονη γυναίκα και η 3χρονη κόρη της παραμένουν στο νοσοκομείο, μαζί με τη μεγαλύτερη, ηλικίας 8 ετών.

Ακολουθεί ρεπορτάζ της εκπομπής Good Morning Britain:

 Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν, καθώς και τέσσερις πολίτες που προσπάθησαν να βοηθήσουν στο περιστατικό που συνέβη κοντά στο Κλάπαμ (Clapham Common) αργά το απόγευμα της Τετάρτης (31.01.2024).

Ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο με ένα αυτοκίνητο, αλλά έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δημοσίευσε νωρίτερα μία φωτογραφία του δράστη που τον δείχνει με τραύματα στο πρόσωπο, σε περιοχή στο βόρειο Λονδίνο, περίπου 8,7 χλμ. μακριά από την επίθεση.

Το 2018 είχε καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση, ωστόσο η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν με αναστολή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις