Με τον υδράργυρο «κολλημένο» στους 30 βαθμούς κελσίου, τα μαϊμουδάκια Σαϊμίρι και οι γορίλες μασούλησαν τα κατεψυγμένα εδέσματα, μεταξύ αυτών ρεβίθια, ηλιόσπορους, καρύδια και συμπυκνωμένους χυμούς χωρίς ζάχαρη.
«Καθώς ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, πολλά από τα ζώα μας δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους» δήλωσε στο Reuters ο υπάλληλος του ζωολογικού κήπου Τζέικομπ Ουίνφιλντ.
«Ζώα όπως οι γορίλες μας πρέπει να παραμείνουν δροσερά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επομένως τους δίνουμε γρανίτες».