Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βρετανία: Έκρηξη στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ – Τραυματίστηκε μέλος του συνεργείου

Βρετανία: Έκρηξη στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ – Τραυματίστηκε μέλος του συνεργείου

Οι αναποδιές στα γυρίσματα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ δεν λένε μνα σταματήσουν. Σημειώθηκε έκρηξη με έναν τραυματία.

Σε ελεγχόμενη έκρηξη που έγινε στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ στο στούντιο Pinewood έξω από το Λονδίνο τραυματίστηκε ένα μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ένα τμήμα του σκηνικού καταστράφηκε από την έκρηξη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun, σημειώθηκε μια τριπλή έκρηξη όταν κάτι πήγε στραβά στη διάρκεια μιας σκηνής με κασκαντέρ με αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένα τμήμα της οροφής και αρκετές επενδύσεις του τοίχου.

«Στη διάρκεια του γυρίσματος μιας ελεγχόμενης έκρηξης για την ταινία Bond 25 σήμερα στα Pinewood Studios, προκλήθηκε ζημιά στο εξωτερικό του σκηνικού του 007», έλεγε η ανακοίνωση αναφερόμενη στην ατιτλοφόρητη ακόμη ταινία.

«Δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο πλατό, αλλά ένα μέλος του συνεργείου στον εξωτερικό χώρο υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό».

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον διάσημο βρετανό πράκτορα, τραυματίστηκε ελαφρά στον αστράγαλο στη διάρκεια των γυρισμάτων στην Τζαμάικα και θα υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

Πρόσθεσαν ότι η παραγωγή θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της μετεγχειρητικής αποκατάστασης του Κρεγκ και ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους όπως είναι προγραμματισμένο, τον Απρίλιο του 2020.

Το “Bond 25” θα είναι η πέμπτη ταινία της σειράς που ο Κρεγκ θα υποδυθεί τον διάσημο πράκτορα 007. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ραμί Μάλεκ θα υποδύεται στην ταινία τον “κακό”, ενώ σκηνοθέτης της θα είναι για πρώτη φορά ένας αμερικανός, ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις