Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βρετανία: Φρουρός του Μπάκιγχαμ έβαλε τις φωνές σε τουρίστρια που στήθηκε για φωτογραφία και έγινε viral

Βρετανία: Φρουρός του Μπάκιγχαμ έβαλε τις φωνές σε τουρίστρια που στήθηκε για φωτογραφία και έγινε viral

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την Βρετανία, στο οποίο φαίνεται ένα μέλος της Βασιλικής Φρουράς του Μπάκιγχαμ να ουρλιάζει σε μια τουρίστρια. Η νεαρή μάλλον δεν γνώριζε ότι έπρεπε να διατηρήσει μια συγκεκριμένη απόσταση από τον φρουρό.

Χιλιάδες άνθρωποι που επισκέπτονται το Λονδίνο συρρέουν καθημερινά για να δουν τους φρουρούς του Μπάκιγχαμ και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Βρετανία. 

Και την επίσκεψη αυτή δεν θα ξεχάσει εύκολα μία νεαρή τουρίστρια, η οποία στήθηκε για να φωτογραφηθεί με ένα από τα μέλη της Βασιλικής Φρουράς που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από εκείνη. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, η κοπέλα πλησιάζει περιχαρής για να βγάλει το τελειότερο στιγμιότυπο με τον φρουρό, ωστόσο «τόλμησε» να αγγίξει τον «King’s Guard» με αποτέλεσμα εκείνος να κουνηθεί απότομα και να ουρλιάξει στο πρόσωπό της.

«Μην αγγίζετε τη Βασιλική Φρουρά» φώναζε ο φρουρός του Μπάκιγχαμ. Φυσικά, η νεαρή τουρίστρια, όπως και όσοι βρίσκονταν δίπλα τους, τρόμαξε κάνοντας μερικά βήματα προς τα πίσω, ενώ σε κλάσματα δευτερολέπτου ο φρουρός έμεινε ξανά ακίνητος.

Δείτε το βίντεο:

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound – The King’s Guards

Σημειώνεται πως η Βασιλική Φρουρά της Βρετανίας έχει αυστηρούς κανόνες που πρέπει να τηρεί, συμπεριλαμβανομένου του να μην μιλάει ή να χαμογελάει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας. 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις