Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Βρετανία: Η νέα υπουργός Παιδείας ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές

Βρετανία: Η νέα υπουργός Παιδείας ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε διαδηλωτές

Το μεσαίο δάχτυλο αποφάσισε να δείξει η νέα υπουργός Παιδείας της Βρετανίας σε διαδηλωτές δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο, όπως υποστηρίζει, την αγανάκτησή της.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά την άφιξή της στη Ντάουνινγκ Στριτ την Πέμπτη, λίγο πριν την ανακοίνωση της παραίτησης του Μπόρις Τζόνσον από την αρχηγία του κόμματος των Συντηρητικών και τη θέση του πρωθυπουργού. Η Άντρεα Τζένκινς έκανε την κίνηση με το υψωμένο δάχτυλο σε διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, ενώ λίγο πριν φώναζε στο εξαγριωμένη στο πλήθος.

Μάλιστα, η Τζένκινς φώναξε στο πλήθος «περιμένετε και θα δείτε» πριν υψώσει το μεσαίο δάχτυλο στους διαδηλωτές, καθώς και «όποιος γελά τελευταίος, γελά καλύτερα».

 

Η ίδια μετά το σάλο που δημιουργήθηκε έβγαλε μια ανακοίνωση στο Twitter, λέγοντας μεταξύ άλλων «άνθρωπος είμαι κι εγώ». Ανέφερε πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της και συγκεκριμένα είπε ότι έχει λάβει τα τελευταία τέσσερα χρόνια απειλές για τη ζωή της, οι δύο εκ των οποίων τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρχές.

«Αντέδρασα και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Δηλαδή γιατί θα πρέπει κάποιος να ανέχεται αυτού του είδους τη συμπεριφορά», και συνέχισε λέγοντας «πως θα έπρεπε να έχω δείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία, αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις