Κυριακή, 19 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βρετανία: Ισόβια στο τέρας που έκοψε 224 κομμάτια τη γυναίκα του

Βρετανία: Ισόβια στο τέρας που έκοψε 224 κομμάτια τη γυναίκα του

Αυλαία στην υπόθεση που συντάραξε την παγκόσμια κοινή γνώμη, με πρωταγωνιστή τον 28χρονο Νίκολας Μέτσον ο οποίος δολοφόνησε την 26χρονη σύζυγό του Χόλι Μπράμλεϊ τον Μάρτιο του 2023 στο Λίνκολνσαϊρ της Βρετανίας. Ο 28χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια και οι λεπτομέρειες αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος σοκάρουν. 

Όλα έγιναν πέρυσι στη Βρετανία στο Λίνκολνσαϊρ με τον 28χρονο να δολοφονεί την σύζυγό του με 4 μαχαιριές. Στη συνέχεια έκοψε το άψυχο κορμί της σε 224 κομμάτια τα οποία έκρυψε στην κουζίνα του σπιτιού τους και στη συνέχεια πλήρωσε έναν φίλο του 50 λίρες προκειμένου να πετάξει στα σκουπίδια το διαμελισμένο σώμα της 26χρονης. 

Οι δικαστές χαρακτήρισαν τον Μέτσον ως διεστραμμένο και βάρβαρο λέγοντας ότι το γεγονός ότι έκοψε το σώμα της γυναίκας σε 224 κομμάτια ξεπερνάει κάθε διεστραμμένη φαντασία. 

Αρχικά όταν εντοπίστηκε η 26χρονη θεωρήθηκε πως ό,τι είχε απομείνει από εκείνη ανήκε σε κάποιο ζώο και όχι σε άνθρωπο. 

Ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι η γυναίκα του τον εγκατέλειψε αλλά οι αστυνομικοί το Λίνκολνσαιρ τον υποπτεύθηκαν αμέσως καθώς ήταν έντονη η μυρωδιά της χλωρίνης μέσα στο σπίτι. 

Μετά την σύλληψή του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι έψαχνε στη Google «τρόπους για να ξεφορτωθεί κάποιος ένα πτώμα», όπως επίσης «ποια είναι τα οφέλη αν πεθάνει η σύζυγός μου».

Ο ίδιος επίσης έστελνε μηνύματα στους φίλους της συζύγου του μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media για να τους ξεγελάσει και να πιστεύουν ότι ήταν ζωντανή. 

Κάμερα ασφαλείας όμως έδειξε τον ίδιο στις 25 Μαρτίου 2023 να μεταφέρει πολλές σακούλες από το διαμέρισμά τους στον 14ο όροφο. Ζήτησε μάλιστα την βοήθεια ενός φίλου του του 28χρονου Τζόσουα Χάνκοκ να ξεφορτωθεί το διαμελισμένο πτώμα. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις