Κόσμος

Βρετανία – Κορονοϊός: 10.406 νέα κρούσματα και 445 νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε κλοιό κορονοϊού εξακολουθεί να βρίσκεται η Βρετανία με τα κρούσματα και τους νεκρούς να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 10.406 νέα κρούσματα κορονοϊού, και ότι συνολικά 17,2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει την πρώτη δόση εμβολίου κατά της COVID-19.

Επίσης καταγράφηκαν άλλοι 445 θάνατοι που επήλθαν σε διάστημα 28 ημερών μετά τη διάγνωση με κορονοϊό των ασθενών, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα καθημερινά η κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «τραπέζωσε» την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τεχνολογίας από τον Έλον Μασκ μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Το παρών έδωσαν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σούνταρ Ποτσάι, ο ιδρυτής της Nvidia, Τζένσεν Χουάνγκ, ο πρόεδρος της OpenAI, Γκρεγκ Μπρόκμαν και ο CEO της Anthropic, Ντάριο Αμοντέι
Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε στον Λευκό Οίκο τα κορυφαία ονόματα της τεχνολογίας
Λίντσεϊ Κλάνσι: Ανατροπή από την υπεράσπιση μετά το αδιέξοδο στη δίκη για τον θάνατο των 3 παιδιών της – «Πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία;»
Ο δικηγόρος της 36χρονης μητέρας αμφισβητεί πλέον ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να τη συνδέουν με τους θανάτους των τριών παιδιών της - Τι απαντά η εισαγγελέας
Η Λίτσει Κλάνσι