Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βρετανία: Ο Έλληνας αντίπαλος της Τερέζα Μέι

Βρετανία: Ο Έλληνας αντίπαλος της Τερέζα Μέι

– Ελληνικό χρώμα στο επιτελείο του Εργατικού κόμματος
– Ο Έλληνας επικοινωνιολόγος Ορέστης Καρύπης στην επικοινωνιακή ομάδα του Τζέρεμι Κόρμπιν
– Ποιος είναι ο Έλληνας που έβαλε το λιθαράκι του για να “ροκανιστεί” η διαφορά στις δημοσκοπήσεις

Όταν η Τερέζα Μέι αποφάσισε να εξαγγείλει πρόωρες εκλογές, οι Εργατικοί βρίσκονταν πολύ πίσω στα δημοσκοπήσεις από το κυβερνών Συντηρητικό κόμμα. Αλλά από τότε, πολλά έχουν αλλάξει. Οι Εργατικοί “ροκάνισαν” τη διαφορά και μερίδιο σε αυτό έχει κι ένας Έλληνας.

Το όνομά του Ορέστης Καρύπης και είναι επικοινωνιολόγος. Είναι ο… Έλληνας των Εργατικών, ο άνθρωπος που νυχθημερόν δουλεύει με τους υποψήφιους βουλευτές του Εργατικού κόμματος με στόχο να αποτρέψουν την… αυτοδυναμία των Συντηρητικών και της Τερέζα Μέι.

Ο νεαρός Έλληνας επικοινωνιολόγος έχει προετοιμάσει τις καμπάνιες αρκετών υποψήφιων βουλευτών του Εργατικού κόμματος. Παράλληλα συμμετέχει ενεργά και στα επικοινωνιακά πρότζεκτ του κόμματος αλλά και στις αναλύσεις που γίνονται σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν όλα τα αδύναμα σημεία και “απειλήσουν” την Τερέζα Μέι και τους Τόρις της.

Ποιος είναι ο Ορέστης Καρύπης

Γεννήθηκε το στις 13 Ιουνίου του 1989 στην Αθήνα. Αφού τελείωσε το λύκειο στα Εξάρχεια σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 2009 ξεκίνησε να δουλεύει ως δημοσιογράφος στον Ant1. Εκεί παρέμεινε για ένα χρόνο και μετά ξεκίνησε να εργάζεται στο Βήμα. Ωστόσο γρήγορα κατάλαβε πως τον ενδιαφέρει η πολιτική.

Το 2012 ξεκίνησε να εργάζεται με Έλληνες βουλευτές, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της επικοινωνίας. Το 2015 ο Ορέστης Καρύπης ήταν ο άνθρωπος που φρόντισε για ένα εξάμηνο την εικόνα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, όπως επίσης και την γενικότερη πολιτική επικοινωνία του.

Ο Ορέστης Καρύπης δουλεύει τους τελευταίους επτα μήνες στην εταιρία PM, η οποία αναλαμβάνει προεκλογικές καμπάνιες σε όλη την Ευρώπη. Τελευταία του συνεργασία ήταν στην Ολλανδία, όταν ο νεαρός Έλληνας επικοινωνιολόγος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια του Λαϊκού Κόμματος για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD) του φιλελεύθερου πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, αφού είχε αναλάβει προσωπικά τον προεκλογικό αγώνα τριών από τους σημαντικότερους υποψηφίους του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε