Κόσμος

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Κάρολος διαψεύδει ότι πήρε σε βαλίτσα 3 εκατ. ευρώ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έλαβε τρία εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά από έναν πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, μέρος των οποίων ήταν τοποθετημένα σε σακούλες και βαλίτσες έδωσε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Οι φιλανθρωπικές δωρεές που δέχτηκε ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας καταβλήθηκαν με σωστό τρόπο, ανακοίνωσε το γραφείο του.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times ανέφερε ότι ο Κάρολος έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά σε μετρητά από τον ίδιο τον Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι κατά το διάστημα 2011 και 2015.

“Οι φιλανθρωπικές δωρεές που δέχτηκε από τον Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ διοχετεύθηκαν άμεσα σε μια από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του πρίγκιπα, η οποία πραγματοποίησε την δέουσα διαχείριση και μας διαβεβαίωσε ότι ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες”, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο του Καρόλου.

Η Sunday Times ανέφερε ότι δεν υπήρξε υπαινιγμός πως οι δωρεές ήταν παράνομες.

Η αστυνομία και η βρετανική Επιτροπή Φιλανθρωπίας ερευνούν τους ισχυρισμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανήλικος παλαιστής ο ένας εκ των δύο δραστών των πυροβολισμών στο τζαμί του Σαν Ντιέγκο - Αυτοκτόνησαν αφού σκότωσαν 3 θύματα
Ανάμεσα στα θύματα και ο ήρωας - φρουρός του Ισλαμικού Κέντρου που κατάφερε να σώσει αρκετές ζωές πριν πέσει νεκρός - 17 και 19 χρόνων οι δράστες - Άφησαν αντισλαμικά μηνύματα μίσους μέσα στο αυτοκίνητό τους
17χρονος