Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Λούις προσέφερε ένα ακόμη μοναδικό στιγμιότυπο τα Χριστούγεννα

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Λούις προσέφερε  ένα ακόμη μοναδικό στιγμιότυπο τα Χριστούγεννα
Φωτογραφία Reuters

Ο πρίγκιπας Λούις «έκλεψε» για άλλη μια φορά την παράσταση, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια ανήμερα των Χριστουγέννων στο Σάριγχαμ της Βρετανίας. Βέβαια, δεν είχε κανείς αμφιβολία ότι το πιο αξιολάτρευτο μέλος της οικογένειας θα προσέφερε και άλλα απίθανα στιγμιότυπα.

Την ώρα που η βασιλική οικογένεια χαιρετούσε και αντάλλασσε ευχές με τα πλήθη έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, ο πρίγκιπας Λούις ρίχνει ένα σπριντ για να προλάβει τους υπόλοιπους, επειδή νόμιζε ότι τον είχαν αφήσει πίσω.

Μάλιστα, ακούγεται να φωνάζει και το όνομα της αδερφής του Σάρλοτ. Ο 4χρονος πρίγκιπας, μετά την εμφάνισή του στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, «έκλεψε» ξανά τις καρδιές των Βρετανών την ημέρα των Χριστουγέννων.

Δείτε το απίθανο στιγμιότυπο:

https://twitter.com/KarenAnvil/status/1607021049249673217

Αυτή ήταν η πρώτη του κοινή εμφάνιση με την οικογένειά του, καθώς είναι μόλις 4 χρονών, στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής. Άλλωστε, λόγω της COVID-19, κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είχε συναντήσει κόσμο έξω από την εκκλησία εδώ και 2 χρόνια.

Άλλα μέλη της οικογένειας που παρευρέθηκαν ήταν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα, η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η οικογένειά του, η Ζάρα και ο Μάικ Τίνταλ και παραδόξως, ο πρίγκιπας Άντριου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις