Κόσμος

Βρετανία: Ο υφυπουργός Οικονομικών αντικατέστησε την Αντρέα Λίντσομ

O μέχρι σήμερα υφυπουργός Οικονομικών Μελ Στράιντ τοποθετήθηκε στην θέση του επικεφαλής της κυβέρνησης για τις κοινοβουλευτικές υποθέσεις, αντικαθιστώντας την 'Αντρεα Λίντσομ, που ανακοίνωσε χθες την παραίτησή της εκφράζοντας την αντίθεσή της στα σχέδια της Τερέζα Μέι για το νομοσχέδιο για το Brexit.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε σήμερα τον μίνι ανασχηματισμό και, σύμφωνα με αυτόν, τη θέση του Μελ Στραντ θα αναλάβει ο υφυπουργός Μεταφορών Τζέσε Νόρμαν, τον οποίο θα αντικαταστήσει με τη σειρά του ο μέχρι τώρα υφυπουργός Πολιτισμού Μάικλ Έλις. Τη δική του θέση θα αναλάβει η βουλευτής Ρεμπέκα Πόου.

Ο διορισμός του Στράιντ ως επικεφαλής κοινοβουλευτικών υποθέσεων θεωρείται μία διακριτική ώθηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος Μάικλ Γκόβ, που είναι ένας από τους επίδοξους διαδόχους της Τερέζα Μέι στην ηγεσία του κόμματος, καθώς λέγεται ότι συμμετέχει υποστηρικτικά στην άτυπη καμπάνια που έχει ξεκινήσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στη Γερμανία: Ακόμα ένα drone και στρατιωτικά εκρηκτικά εντοπίστηκαν κοντά στο αεροδρόμιο της Λειψίας
To πρώτο drone εξοπλισμένο με εκρηκτικά ανακαλύφθηκε στις 4 Αυγούστου στον χώρο του αεροδρομίου Λειψίας-Χάλε, ανάμεσα σε ουκρανικά αεροσκάφη μεταφοράς εμπορευμάτων
Drone
Στενά του Ορμούζ: Η «καρδιά» του πολέμου της Μέσης Ανατολής που δέχτηκε τα περισσότερα χτυπήματα – 20 νεκροί σε 68 «συμβάντα»
Αφού η συμφωνία Ουάσιγκτον-Τεχεράνης έγινε κομμάτια, η συχνότητα των επιθέσεων εντάθηκε και καταγράφεται κατά μέσο όρο ένα επεισόδιο κάθε σχεδόν τρεις ημέρες
στενα ορμουζ
Στο όριο το Ιράν μετά την απειλή των ΗΠΑ για «οικονομικό πόλεμο» – Πληθωρισμός 66% και νέος γύρος κυρώσεων
Οι χώρες που δεν συμμετέχουν στα αμερικανικά μέτρα είτε θα συνεισφέρουν «στην απομόνωση του Ιράν» ή θα υποστούν με τη σειρά τους κυρώσεις, ως ακόμη και έξωση από «το σύστημα του δολαρίου»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 10