Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βρετανία: Παρουσιάστρια του BBC «λύγισε» στον αέρα όταν μετέδωσε τον θάνατο των 3 παιδιών στην παγωμένη λίμνη

Βρετανία: Παρουσιάστρια του BBC «λύγισε» στον αέρα όταν μετέδωσε τον θάνατο των 3 παιδιών στην παγωμένη λίμνη

Ο θάνατος των τριών παιδιών στην παγωμένη λίμνη στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας συγκλόνισε όλη τη χώρα, με την παρουσιάστρια του BBC, Τζονάνα Γκόζλινγκ, να «λυγίζει» στον αέρα την ώρα που περιέγραφε το γεγονός με το τραγικό αποτέλεσμα.

Τα 4 από τα έξι παιδιά έπεσαν μέσα στα νερά της παγωμένης λίμνης στην περιοχή Σόλιχαλ του Μπέρμιγχαμ, εκ των οποίων τα 3 έχασαν τη ζωή τους και το ένα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η παρουσιάστρια του BBC, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, δακρύζει στον αέρα και λέει: 

«Λυπάμαι πολύ. Αυτά είναι τρομερά νέα, προφανώς», την ώρα που μετέδωσε την τραγική είδηση με τον θάνατο των παιδιών στο BBC. Υπενθυμίζεται ότι τα τρία αγόρια που έχασαν τη ζωή τους ήταν 8, 10 και 11 ετών και το παιδί που νοσηλεύεται είναι 6 ετών.

Δείτε τη στιγμή που η παρουσιάστρια του BBC «λύγισε» στον αέρα:

«Ένας από τους αστυνομικούς έριχνε μπουνιές στον πάγο και προσπαθούσε να τον σπάσει», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γουέστ Μίντλαντς, Ρίτσαρντ Χάρις, στις δηλώσεις του για τις δραματικές στιγμές που συνέβησαν τη στιγμή της διάσωσης των άτυχων παιδιών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις